17 Αυγ 2017

«Οι ομάδες που κάνουν... επαναστάσεις στο ρόστερ, σημαίνει ότι δεν ήταν καλά»

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε στους δημοσιογράφους στη Villar Perosa και για τον Μπλες Ματουιντί, τον Αλεξ Σάντρο και την πιθανή αλλαγή συστήματος.

Αναλυτικά τα λόγια του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους.

Για τον Αλεξ Σάντρο και το ενδιαφέρον της Τσέλσι: «Είπε ότι θέλει να παραμείνει μαζί μας, οπότε απορρίψαμε όλες τις προτάσεις».

Για την άμυνα της Γιουβέντους: «Μια σεζόν δεν κρίνεται από ένα Σούπερ Καπ. Λυπάμαι που χάσαμε, είναι σαφές αυτό, αλλά το γκρουπ είναι έτοιμο για το πρωτάθλημα».

Για την πιθανή αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3: «Δεν έχουμε μόνο ένα σύστημα. Αγοράζουμε ποδοσφαιριστές επιπέδου, με ποιότητα τόσο τεχνικά όσο και τακτικά. Είναι θέμα Αλέγκρι να τους δέσει με την ομάδα και το κάνει, όπως πάντα, με τον καλύτερο τρόπο».


Για τον Ματουιντί: «Συμφωνήσαμε με την Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει τις ιατρικές εξετάσεις. Σε λίγο θα είναι και επίσημη η μεταγραφή του. Είμαστε ένα γκρουπ που έκανε εκπληκτικά πράγματα, δυστυχώς μας έλειψε το κερασάκι κόντρα στην Ρεάλ, η οποία, από ό,τι είδαμε, έδωσε ένα μάθημα και στην Μπαρτσελόνα. Είμαστε ένα γκρουπ που νικάει και δεν χρειάζονται σπουδαίες αλλαγές. Οι ομάδες που κάνουν... επαναστάσεις στο ρόστερ, σημαίνει ότι δεν ήταν καλά, εμείς έχουμε ένα ρόστερ ποιότητας και θα υπάρξει χώρος για όλους. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες αυτής της μεταγραφικής περιόδου και δεν κρατάμε κανέναν κόντρα στη θέληση του. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα σε εμάς αλλά υπάρχουν ακόμη 15 μέρες για να χειριστούμε ενδεχόμενες προτάσεις άλλων ομάδων (όλοι υποθέτουν ότι αναφέρεται στο θέμα Κουαδράδο)».


1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι επαγγελματίες και λένε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Μπράβο στην διοίκηση που στηρίζει πάνω από όλα το καλό για τον σύλλογο και το προπονητή. Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία πως από τότε που ανέλαβε δεν είχανε καμία πριμαντόνα στην ομάδα. Κρατούσαν χαμηλά τα προφίλ όλων. Φυσικά οποίος ήθελε "άλλα" ήδη βρίσκεται σε ανατολή,Δύση ,βορρά και Νότο.
    Μπράβο στο καρε της επιτυχίας.

    Αρτέμης από το Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή