12 Αυγ 2017

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo κάνει λόγο για συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ Γιούβε-Ντιμπάλα και Μπαρτσελόνα

Η El Mundo Deportivo επιμένει για τον Πάουλο Ντιμπάλα ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Δεν ξέρουμε αν στην Ισπανία δεν παρακολουθούν όσα γίνονται σε άλλες χώρες ή αν δυσκολεύονται να αντιληφθούν όσα βλέπουν ότι γίνονται, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: Επιμένουν ακόμη και τώρα να πιστεύουν και να γράφουν ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ντιμπάλα.

Συγκεκριμένα, η El Mundo Deportivo γράφει ότι η Γιουβέντους δίνει όλο και πιο κεντρικό ρόλο στον Αργεντίνο με το Νο 10 αλλά η Μπαρτσελόνα δεν παρατάει την υπόθεση του, επαναλαμβάνοντας αυτό που έχει διαψεύσει η La Stampa.


Οτι υπάρχει, δηλαδή, συμφωνία της Γιούβε με τον Ντιμπάλα για την πώληση του στους μπλαουγκράνα αν κάνουν πρόταση τουλάχιστον 120 εκατ. ευρώ.

Για να τελειώνει αυτό το θέμα, η El Mundo Deportivo μπορεί να κάνει κάτι απλό. Να πει στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να καταθέσει τέτοια πρόταση (γιατί να δώσουν 150 για τον Κουτίνιο ή τον Ντεμπελέ;) στη Γιουβέντους για να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύουν ότι θα πουληθεί ο Ντιμπάλα;


3 σχόλια:

  1. Πλέον τους γυρνάνε όλοι την πλάτη. Τελείωσε ο κύκλος τους, όπως και ο αρνητικός κύκλος μας. Από δω και πέρα μόνο φάπες οι Ισπανοί σαν τον παλιό καλό καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν χιούμορ οι ιταλοί. Αν ήμουν συντάκτης της TUTTOSPORT θα έγραφα για κάνα μήνα ότι η Γιουβε είναι σε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Μέσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα η Mundo γράφει ότι η Μπαρτσελόνα είπε στον Ντυμπαλά δεν θα κάνει πρόταση γιατί είναι ασύμβατος με τον Μέσσι.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
    Μετά λέμε για τις Ιταλικές εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή