22 Αυγ 2017

Για ποιους απάντησε ο Μαρότα «δεν υπάρχει θέμα για κανέναν από τους δύο»

Ο Μπέπε Μαρότα δέχθηκε... ντου από τους δημοσιογράφους για όλα τα μεταγραφικά θέματα που παίζουν.

Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Μπλες Ματουιντί, οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον γενικό διευθυντή των μπιανκονέρι και προσπάθησαν να πάρουν απαντήσεις για όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν, με τον Μαρότα ουσιαστικά να βάζει τέλος σε όλα.

Αναλυτικά όσα είπε για το κάθε θέμα.

Για τον Μαρκίζιο: «Είναι ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ, γιατί εμείς δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι θέλει να φύγει. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αντιθέτως. Ο Κλαούντιο αποτελεί μέλος της ομάδας και είναι μαζί μας για να αυξάνει την ποιότητα της. Είναι αλήθεια ότι στο κέντρο υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός αλλά σκεφτείτε ότι πέρυσι παίξαμε 57 αγώνες, χωρίς να υπολογίζουμε και αυτούς που έπαιξαν οι παίκτες στις εθνικές ομάδες. Χρειάζεται το αντίστοιχο ρόστερ».

Για τον Σπινατσόλα: «Ο παίκτης είναι δικός μας αλλά έχουμε μια συμφωνία, ηθική και γραπτή, με την Αταλάντα για δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής ξέρει τι θέλουμε, ξέρει ότι είναι της Γιουβέντους. Είναι φυσιολογικό ο παίκτης να θέλει να έρθει τώρα σε εμάς αλλά τα σχέδια της Αταλάντα είναι άλλα, έχουν προγραμματίσει την σεζόν τους. Ο Σπινατσόλα θα παραμείνει στην Αταλάντα, μίλησα και χθες μαζί τους, έχουμε καλές σχέσεις. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, έχουμε και άλλες παραμέτρους, όπως για παράδειγμα τους παίκτες που απέχουν από τις προπονήσεις. Κατά τη γνώμη μου είναι αυθόρμητο το να θέλει να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, την οποια ξέρει ότι αξίζει. Ετσι έχουν τα πράγματα, από εκεί και πέρα, από την μία μέρα στην άλλη μπορούν να αλλάξουν τα πάντα».


Για το αν θα αποκτηθεί άλλος χαφ: «Το ρόστερ είναι ανταγωνιστικό για τους στόχους μας. Η μεταγραφική περίοδος διαρκεί πολύ όμως, με τα sites να γράφουν διάφορα, χωρίς να ξέρει κανείς ποιες είναι αυτές οι πηγές τους. Με την ελπίδα ότι του χρόνου η μεταγραφική περίοδος θα έχει μικρότερη διάρκεια, είμαστε ήρεμοι με το ρόστερ μας. Μπορεί, βέβαια, να αλλάξει κάποια κατάσταση αλλά με την άφιξη του Ματουιντί το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί με ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν πολλές τακτικές επιλογές στον προπονητή».

Για το αν θα αποκτηθεί αμυντικός: «Η ερώτηση είναι μία: Ποιος; Αν είναι να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, δεν έχει κανένα νόημα. Ο Γκαράι; Πολύ καλός αλλά δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις».

Για τον Κεϊτά και τον Σικ: «Δεν υπάρχει θέμα. Δεν υπάρχει θέμα για κανέναν από τους δύο».


1 σχόλιο:

  1. Μαρορα σ αγαπάω και σε εκτιμαω για οτι εχεις καταφέρει ΑΛΛΑ κάντε μια μεταγγραφή που θα δείξει οτι είμαστε εδώ μόνιμα πλέον. Δεν γίνεται να τα σκάνε για εναν αναπληρωματικό της ρεάλ και όχι για εναν παιχταρα. Ελεος δλδ και ας ήμαστε κομπλε. Εχθρός του καλού, το καλύτερο!!! FORZA JUVE και καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε, ας ελπισουμε με το άγιο δυσκοπότηρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή