29 Αυγ 2017

Μπονούτσι: Πρέπει να έχεις... μπάλες για να κάνεις την επιλογή που έκανα εγώ

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν σταματάει, τελικά, να μιλάει για τη Γιουβέντους και την αποχώρησή του.

Από τις τάξεις των μπιανκονέρι δεν αναφέρονται σε αυτό το θέμα γιατί η ζωή προχωράει αλλά αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβει και ο νέος αρχηγός της Μίλαν, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στην αποχώρηση του από τη Γιούβε, λέγοντας πως είχε τις... μπάλες για να το κάνει αυτό.

«Αποφάσισα να φύγω από τη Γιουβέντους λόγω επιλογών που έκανε η διοίκηση. Πρέπει να έχεις... μπάλες για να κάνεις την επιλογή που έκανα εγώ. Με έχουν πει προδότη και μισθοφόρο, βαρείς χαρακτηρισμοί για έναν που έδινε πάντα το μάξιμουμ για τη Γιούβε. Υπήρξε μια στιγμή που με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά τα πράγματα», είπε αρχικά και συνέχισε...


«Στη Μίλαν δεν πήγα για τα λεφτά. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι την τελευταία μου χρονιά στη Γιουβέντους πήρα σχεδόν τα ίδια. Θέλω να με θυμούνται ως έναν νικητή, η τροπαιοθήκη μετράει, τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Μπονούτσι είπε πως «στη Γιουβέντους δεν έκανα εγώ τη διαφορά. Αν δεν είχα την τύχη να έχω δίπλα μου σπουδαίους παίκτες, τον Μπουφόν, τον Κιελίνι, τον Μπαρτσάλι, τον Ντιμπάλα, τον Ιγκουαΐν και όλους αυτούς, θα είχα κάνει λιγότερα».


3 σχόλια:

  1. με εχει πειραξει τοσο πολυ που εφυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού η ζωή συνεχίζεται και η Γιούβε, όπως λέτε, δεν αχολείται με το θέμα, ας μην ασχολούμαστε κι εμείς πλέον και ας μη δημοσιεύουμε κάθε κουβέντα που βγάζει από το στόμα του ο Μπονούτσι ή το πώς τα πάει με τη νέα του ομάδα. Είναι παίχτης άλλης ομάδας και εμείς έχουμε τους δικούς μας παίχτες. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή