5 Σεπ 2017

Διπλό χτύπημα από τη Γιούβε ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα και δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές

Αφού έγραψαν όσα έγραψαν για τον Πάουλο Ντιμπάλα, οι Καταλανοί υποστηρίζουν τώρα ότι η Μπαρτσελόνα θέλει τον Φάμπιο Παράτιτσι και μπορεί και τον Μπέπε Μαρότα.

Στην Μπαρτσελόνα γενικά, με βάση τα όσα διαβάζουμε στα ισπανικά ΜΜΕ, τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν είναι. Εχασαν τον Νεϊμάρ, πλήρωσαν... 150 εκατ. ευρώ τον Ντεμπελέ, δεν έχουν ανανεώσει την ομάδα, ο κόσμος δεν εμπιστεύεται καθόλου την διοίκηση και γενικά το κλίμα είναι κακό.

Για να φτιάξουν τα πράγματα, τα καταλανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό να γίνει πρόταση μομφής για την διοίκηση Μπαρτομέου και να υπάρξουν εκλογές για ανάδειξη νέας τον Ιούνιο.


Σε μια τέτοια περίπτωση, λένε οι Καταλανοί, στόχος της Μπαρτσελόνα και της νέας διοίκησης -χωρίς να ξέρει κανείς ποια θα είναι αυτή- θα είναι να πείσουν τον Παράτιτσι να αφήσει τη Γιουβέντους για να χτίσει τη νέα ομάδα των μπλαουγκράνα. Οι φήμες, μάλιστα, δεν σταματούν εκεί αλλά θέλουν στο στόχαστρο των Καταλανών και τον Μαρότα... 


4 σχόλια:

  1. ο μαροτα δεν εχει πει οτι φετος ειναι η τελευταια του χρονια ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε πει, πριν 2-3 εβδομάδες, ότι η Γιουβέντους θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του, δεν θα δουλέψει αλλού.

      Διαγραφή
  2. Αν οι μεταφράσεις των ρεπορτάζ γίνονται σωστά τότε υπάρχει θέμα λογικής σκέψης στην Καταλονία και γίνεται αστείο το θέμα. Σε λίγο θα πουν ότι θέλουν να αγοράσουν όλη την Γιουβε και τον Ανιέλι. Υπάρχει όμως και κάτι σοβαρό σε αυτές τις ανοησίες. Η Γιουβε είναι πλέον ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ λειτουργίας και σύντομα αυτό θα μετουσιωθεί σε ευρωπαικές κούπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πάρουν την τέτοια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή