6 Σεπ 2017

«Μπορεί ο Ιγκουαΐν να έχασε κάποια γκολ με την εθνική Αργεντινής αλλά…»

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σχολίασε με τον τρόπο του το γεγονός ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής.

Ο σέντερ φορ της Γιουβέντους έμεινε εκτός αλμπισελέστε για να κληθεί στη θέση του ο Μάουρο Ικάρντι και αυτό, όπως φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου στον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.


«Σήμερα έχουμε μια εθνική ομάδα, η σύνθεση της οποίας μου προκαλεί φόβο... Νομίζω πως υπάρχουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές από αυτούς που καλεί ο Σαμπαόλι», είπε αρχικά ο Μαραντόνα και πρόσθεσε: «Το να μην καλείται ο Ιγκουαΐν είναι έλλειψη σεβασμού. Μπορεί να έχασε κάποια γκολ αλλά δεν γίνεται να μην καλείται στην εθνική ο Γκονσάλο και να καλείται στη θέση του ένας άγνωστος, απλά και μόνο επειδή τον εκπροσωπεί ο Ζανέτι. Οποιος συγκρίνει τον Ικάρντι με τον Μπατιστούτα κάνει πολύ χοντρό λάθος».


1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα... Δεν καλεί τον αργεντίνο βασικό φορ της φιναλίστ του τσάμπιονς λιγκ. Τα κυκλώματα δεν αφήνουν την Αργεντινή να σηκώσει αυτή την κούπα. Γιατί εδώ και χρόνια βγάζει τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή