4 Σεπ 2017

Ρεσιτάλ από τα ισπανικά ΜΜΕ: Ο Μέσι μπλόκαρε τη μεταγραφή του Ντιμπάλα για έναν συγκεκριμένο λόγο

Οι Ισπανοί δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Πάουλο Ντιμπάλα, γράφοντας τώρα ότι ο Λιονέλ Μέσι μπλόκαρε την μεταγραφή.

Επί μήνες στην Ισπανία έγραφαν ότι η Μπαρτσελόνα φορτσάρει για την απόκτηση του Ντιμπάλα και ότι αυτός που θέλει να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι ο Μέσι. Ο Πάουλο, τελικά, παρέμεινε κανονικά στη Γιουβέντους, πήρε και τη φανέλα με το Νο 10 και το σενάριο στην Ισπανία αλλάζει.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τώρα, όπως για παράδειγμα στο Diario Gol, η μεταγραφή θα γινόταν αλλά τελικά την μπλόκαρε ο Μέσι. Ξέρετε για ποιο λόγο;

Επειδή ο Ντιμπάλα έχει πολύ εγωισμό και θέλει να είναι το Νο 1 στην ομάδα του, πράγμα που δεν μπορούσε να δεχθεί ο Μέσι.


Οι Ισπανοί, μάλιστα, δεν σταματούν εκεί την... αφήγηση, αλλά συνεχίζουν γράφοντας ότι παίκτες της εθνικής Αργεντινής δικαιώνουν τον Μέσι που δεν ήθελε τον Ντιμπάλα στην Μπαρτσελόνα, επειδή δεν αρέσει ούτε σε αυτούς ο χαρακτήρας του.

Πραγματικά εντυπωσιακοί...


2 σχόλια:

  1. Πράγματι αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά στην Γιουέντους. Παλιοχαρακτήρας... Ρε τι άλλο θα ακούσουμε; Αν ήμουν tutto θα έγραφα αύριο:Ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Μέσι στην Γιουβε είναι διότι αντίδρασε ο Μπουφον διότι ο Μέσι θέλει να είναι ο Νο1 και αυτό δεν μπορεί να γίνει στην Γιουβε όσο είναι ο Τζίτζι... Χιούμορ και τρολιά θέλει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έκατσε βαριά η χυλόπιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή