11 Σεπ 2017

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ντιμπάλα στο τέλος θα φύγει από τη Γιούβε»

Ο Μίνο Ραϊόλα πιστεύει ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα θα φύγει από τη Γιουβέντους, επειδή έτσι θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να γίνει.

Ο περιβόητος μάνατζερ έκανε δηλώσεις χθες βράδυ στη Domenica Sportiva και αφού είπε όσα ήθελε να πει για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα και την Μίλαν, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντιμπάλα, με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση, επαγγελματική ή προσωπική.


«Εγώ πιστεύω ότι ο Ντιμπάλα στο τέλος θα φύγει από τη Γιούβε. Ο Ντιμπάλα πρέπει να πάει σε μια ομάδα όπου θα είναι μέρος ενός πρότζεκτ, το οποίο ήδη θα υπάρχει, γιατί είναι δύσκολο στην ηλικία του να γίνει άμεσα ηγέτης, για παράδειγμα, μιας Μπαρτσελόνα που θα αναδιοργανωθεί. Αν η Μπαρτσελόνα έχει ένα πρότζεκτ για διάφορους και μέσα σε αυτούς είναι και ο Ντιμπάλα, ok. Βλέπω τον Ντιμπάλα πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης, ή σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, ή στην Τσέλσι», είπε ο Ραϊόλα.


3 σχόλια:

  1. Μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ακούσει.Πως αυτός ο χοντρός έχει βγάλει εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο λέει πολλά για την κατάστασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μαλακία του αιώνα! Δηλαδή μας λέει ο τύπος ότι η Γιούβε δεν έχει πρότζεκτ; Επίσης μας λέει ουσιαστικά ότι νέοι ηγέτες δεν πρέπει να γεννιόνται; Κι αν εννοεί ότι πρέπει σταδιακά να γίνει ηγέτης, στην Γιούβε τι συμβαίνει; Σταδιακά δεν τον αναδυκνύουν; Όσο για το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα να του θυμίσουμε ότι αυτό της Γιουβε είναι χρόνια μπροστά! Αυτό πάλι για την Τσέλσι και το... πλάνο της είναι άλλο ανέκδοτο!!!!! Τα τσογλάνια οι μάνατζερ για να διμιουργήσουν συνθήκες πώλησης κατεδαφίζουν τα πάντα. Από την στιγμή που ο παίχτης βλέπει στην Γιουβε πολύ σωστά όσα δεν βλέπει ο... Ραιόλα ο Ντιμπάλα αν πουληθεί, θα πουληθεί για έναν λόγο. Διότι κάθε μπιγκ θινγκ είναι αντικείμενο πώλησης για κερδοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω οτι κάποια στιγμή θα σπάσει το σπυρί και θα σας καταργήσουν, οπότε ετοιμάσου να ξαναπουλάς πίτσες. FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή