28 Σεπ 2017

Παραδοχή Αλέγκρι: Ο Γκονσάλο ήταν λιγότερο καλά από τους άλλους…

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στην απόφαση του να αφήσει για δεύτερη σερί φορά στον πάγκο τον Ιγκουαΐν, ο οποίος -όπως επανέλαβε- δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα για τη Γιουβέντους.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι εξέπληξε με την απόφαση του να αφήσει για δεύτερη σερί φορά εκτός αρχική 11άδας τον Αργεντίνο φορ, ο οποίος τελικά μπήκε ως αλλαγή και ήταν αυτός που έκρινε τον αγώνα υπέρ της Γιούβε.

«Εκανα μια επιλογή. Ο Γκονσάλο ήταν λιγότερο καλά από τους άλλους αλλά επανέρχεται. Ηταν πιο γρήγορος απόψε και όπως έλεγα και την παραμονή του αγώνα, δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα για εμάς ο Ιγκουαΐν. Αντιθέτως, θα κάνει ξανά τη διαφορά και θα μας βοηθήσει να νικήσουμε αγώνες. Είναι μια σημαντική σεζόν για τον Γκονσάλο και τους συμπαίκτες του γιατί πρέπει να επιβεβαιωθούν», είπε ο Αλέγκρι, για να προσθέσει...


«Ηταν καθοριστικός, επανέρχεται σε καλή κατάσταση, δύο σερί πάγκοι του έκαναν καλό πιστεύω. Είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς γιατί έχει 30 γκολ την σεζόν, τα οποία μας χρειάζονται για να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, για το Champions League, για το Coppa Italia».


1 σχόλιο:

  1. Παρατηρώντας στις συνεντεύξεις του Αλέγκρι διάφορα σημεία συμπεραίνεις ότι ο άνθρωπος έχει γίνει σαν προπονητής μπάσκετ. Ο απόλυτος τεχνοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή