28 Σεπ 2017

Το «ευχαριστώ» του Τζίτζι στον Γκονσάλο

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν στήριξε στις δηλώσεις του τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος μπήκε αλλαγή με τον Ολυμπιακό και καθάρισε το ματς.

Ο Αργεντίνος ήταν το πρόσωπο της βραδιάς για τη Γιουβέντους μετά τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων για το αν πρέπει ή όχι να βρίσκεται στην 11άδα, με τον Μπουφόν να δίνει όλα τα «μπράβο» στον Γκονσάλο για τον τρόπο που απάντησε.

«Οταν ο Ιγκουαΐν αποφασίζει να είναι καθοριστικός, όπως απόψε, δεν μπορεί παρά να είναι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα, είσαι μόνος σου παρά το γεγονός ότι όλοι, ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου ή οι οπαδοί, είναι στο πλευρό σου. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να βγεις μόνο σου από το τούνελ και ο Γκονσάλο ακριβώς αυτό έκανε», τόνισε ο αρχηγός, ο οποίος στα social media ανέβασε μία φωτογραφία που πανηγυρίζει με τον Ιγκουαΐν και απάντησε στο τι του είπε μετά το ματς.


«Τον ευχαρίστησα γιατί το γκολ του ήταν καθοριστικό. Είμαι χαρούμενος για τον Γκονσάλο γιατί αυτό το διάστημα δέχθηκε έντονη κριτική αλλά τώρα τα σχόλια του Τύπου θα αλλάξουν».


1 σχόλιο:

  1. Ο ορισμός του Αρχηγού ο Τζίτζι. Εντός και εκτός γηπέδου. Διότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι... αρχηγοί μόνο και μόνο επειδή φοράνε περιβραχιόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή