10 Σεπ 2017

Μπενάτια: Αυτό που πέτυχε ο Μπονούτσι στη Γιουβέντους το χρωστάει στους άλλους

Ο Μεχντί Μπενάτια δέχθηκε κάμποσες ερωτήσεις για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, για να δώσει τελικά μια αρκετά ρεαλιστική απάντηση.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους ήταν ένας από αυτούς που έκαναν δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Κιέβο, για να δεχθεί αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την αποχώρηση του Μπονούτσι, αν μπορεί να πάρει τη θέση του και αν μπορούν γενικά οι μπιανκονέρι να καλύψουν το κενό του.


«Εκτιμώ πολύ τον Λεονάρντο, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά αυτό που πέτυχε στη Γιούβε το χρωστάει και στους Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπουφόν, Λιχτστάινερ και όλους τους άλλους», απάντησε ο Μπενάτια, για να προσθέσει: «Εφυγε και ο Ντάνι Αλβες αλλά προσπαθούμε πάντα να δίνουμε το μάξιμουμ, υπήρξαν αλλαγές και είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε λίγο χρόνο αλλά έχουμε αρχίσει καλά την σεζόν».


2 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια... Μακράν ο πιο υπερεκτιμημένος αμυντικός, θα καταρρεύσει το όνομα του στην Μίλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηδη σημερα ειδε τον Ιμομπιλε και την παρεα του να σκοραρουν 4 φορες. να τα συνιθησει πλεον αυτα που δεν εζησε ποτε στη Γιουβε. ολα τα λεφτα το γυριστο του Τσιρο στο 2-0 και ο Μπονουτσι να γυρναει απλα τον πισινο του. που μας λεγαν οτι εμεις χασαμε τον καλυτερο αμυντικο, λες και δεν εχουμε αλλες λυσεις. Γιουβε ειμαστε! Γιωργος Κ.

      Διαγραφή