30 Σεπ 2017

Το πρόβλημα της Γιουβέντους που βγήκε στην επιφάνεια μετά από μια άστοχη δήλωση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Γιουβέντους καλείται να διαχειριστεί με τον πιο ικανό αλλά και συνάμα διπλωματικό τρόπο ένα μικρό πρόβλημα που έχει στο εσωτερικό της ομάδας. Και πρέπει να το διαχειριστεί πριν γιγαντωθεί.

Στο Τορίνο βλέπουν πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν είναι ίδιος με πέρσι αλλά δε στέκονται μόνο στην αγωνιστική κατάσταση του παίκτη. Ενόχλησαν οι δηλώσεις του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ στηρίζει συνέχεια με τις επίσημες τοποθετήσεις του τον ποδοσφαιριστή, τον αφήνει έξω από τη βασική ενδεκάδα στα ματς με την Τορίνο και τον Ολυμπιακό. Και βγαίνει και λέει ξεκάθαρα πως ο Γκοσνάλο δεν είναι το ίδιο καλά…

Ο Αργεντίνος μπαίνει ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι αυτός που ξεκλειδώνει την άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας που μέχρι εκείνη τη στιγμή στέκονταν πολύ καλά μέσα στο Allianz Stadium.

Μετά το γκολ στον Ολυμπιακό, ξημερώματα Πέμπτης πλέον, κάνει μια εντελώς άστοχη δήλωση. «Σας έχω καλομάθει, έχετε συνηθίσει να με βλέπετε να σκοράρω σε κάθε ματς», είπε. Μα για να σκοράρει συνέχεια έδωσε η Γιουβέντους 90 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, προσφέροντάς του το πιο ακριβό συμβόλαιο της ομάδας (7,5 εκατ. ευρώ).


Η δήλωση του Ιγκουαΐν, το «σας έχω καλομάθει να σκοράρω συνέχεια», δεν ήχησε καλά στα αυτιά της διοίκησης και στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Αλέγκρι του απάντησε: «Οσα κάνεις μια χρονιά μένουν στην ιστορία, αλλά την επόμενη πρέπει να αρχίσεις ξανά από την αρχή».

Ο προπονητής της Γιουβέντους είπε φόρα παρτίδα πως ο ποδοσφαιριστή του δείχνει να μην έχει φιλοδοξία και τον κάλεσε στην ουσία να δει τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Το πρόβλημα για τους μπιανκονέρι είναι ένα: ο Ιγκουαΐν είναι κάτι σαν… μονοπώλιο στην ομάδα.

Μην ξεχνάμε πως η Γιουβέντους έχει μόλις τρεις επιθετικούς. Τον ίδιο τον Ιγκουαΐν, τον Μάντζουκιτς και τον Ντιμπάλα. Ο Πάουλο με το Νο 10 στην πλάτη έχει βρει το ρόλο του, ο Μάριο παίζει περισσότερο ως αριστερό εξτρέμ τη στιγμή που δεν έχει ιδανική σχέση με το γκολ, άρα; Αρα ο Ιγκουαΐν γνωρίζει πως η ομάδα τον έχει ανάγκη. Οχι μόνο γιατί δεν έχει καλύτερο αλλά γιατί δεν έχει καν άλλον επιθετικό.


9 σχόλια:

  1. Oλοι...καταλαβαν οτι ο Ολυμπιακος ηταν αφτος που κρατουσε την Γουβε και ηταν ο κυριαρχος, αλλα ατυχησε!!! Ποσο κοντοφθαλμοι ειναι ολοι τους. Δημοσιογραφοι και Φιλαθλοι! Οταν τις ημερες των μεταγραφων, ειχα μια συναντηση στην πλατεια της Βουλας με εναν...φιλο που παιζαμε παλια μπαλα καθε Σαββατο, και του ζητησα να εισηγηθει (ειναι στο Συμβουλιο του Ολυμπιακου) την αποκτηση του Σταφιλιδη για την αριστερη πλευρα της αμυνας εκεθνος με υφος 1000 καρδιναλειων μου ειπε πως δεν ηταν αναγκη!!! Τωρα που εχουμε τα χαλια μας, τωρα που ειδη εχουμε ΧΑΣΕΙ το μισο πρωταθλημα ο φιλος (Τακης Αγραφιωτης το ονομα του)...παιζει πανω στις χασουρες του Ολυμπιακου ΣΤΟΙΧΗΜΑ οπως και ολοι τους!!!!!!!!!!!!! Να αφησουμε το γηπεδο ΑΔΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, να μην πατησει κανεις να καταλαβουν οτι τα λεφτατα που δινουμε για το εισητηριο ειν με υδροτα μαζεμενα και πολλες φορες και δανεικα!. Πρεπει να τους τομαξουμε και ο κ. Μαρινακης να τους πεταξει απο το Δ.Σ. Το συντομοτερο. Αν με ακουσε κανεις εχει καλως αν οχι θα κανει κακο στην ΟΜΑΔΑΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοροϊδα γαυροι. Σας δουλευει ο Μαρινακης κι εσεις εκει. Μπορει να ψωμολυσσατε αλλα τ' ακουμπατε στον χοντρο κανονικα. Αιωνια θυματα.

      Διαγραφή
    2. forzajuve γράφει ο τίτλος του σαιτ, όχι forzagavros. Έχασες τον δρόμο μεγάλε.

      Διαγραφή
  2. κρητικε πρεπει να σχολιασες σε λαθος σαιτ δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο ολυμπιακος να τα πεις στο gazzetta.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορία μου είναι γιατί εφόσον τα σχόλια πριν μπουν εδώ διαβάζονται από τους υπεύθυνους της σελίδας αυτό το άρθρο σηκώθηκε εδώ! !τι είναι η σελίδα του γαυρου? ??εδώ απ ότι γνώριζα τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι σαιτ που αρθρογραφούνται νέα της juve! !και γενικά ότι αφορά την ομάδα της Γιουβέντους! !το θεωρώ μεγάλη αστοχία! Δεν περίμενα να δω κάτι τόσο άστοχο εδώ! Stefanos forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε, κάποιος αναγνώστης που δε βρίζει, δε μιλάει άσχημα και δεν προσβάλει, έχει δικαίωμα να γράψει την άποψή του οπουδήποτε. Με ποιο κριτήριο κόβεις κάποιον; Επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα;

      Προφανώς και ο «Κρητικός» έτυχε να γνωρίσει το σάιτ μας λόγω του ματς του Ολυμπιακού με τη Γιούβε και θέλησε να γράψει την άποψή του. Ναι, είναι άστοχη με τη δική μας θεματολογία αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να την απορρίψουμε.

      Το κάθε σάιτ, αγαπητέ Στέφανε, είναι τα θέματα που γράφει το ίδιο και όχι ό,τι σχολιάζουν οι επισκέπτες. Forza Juve!

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω αγαπητοί μου φιλοι!!!απλά μου έκατσε 《βαριά 》!1ον γιατί ο τύπος πιστεύω ότι μπαίνει πολύ σφήνα εδώ μέσα με το θεμα του γαυρου και ίδιος με το ζητώ ο Ολυμπιακός! !2ον ήταν άσχετο εντελώς θέμα με το άρθρο σας και με το σαιτ γενικός! 3ον όταν έγραψα ένα σχόλιο για την μισητή μπαρτσελονα και με το μινο ραιολα δεν το σηκωσατε μάλλον για το λόγο ότι ονομαζα κοροιδευτηκα τους παίκτες της μπαρτσελονα νανάκια! !stefanos trikala for a juve! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον και κάτι άλλο θα είχες γράψει εκτός από το... νανάκια, Στέφανε. Σχολιάζεις και γνωρίζεις πως τιμούμε τη γνώμη του κόσμου. Forza Juve!

      Διαγραφή