10 Οκτ 2017

Ξανά στη σέντρα έβγαλε τον Ιγκουαΐν ο Αλέγκρι

Στον… εκνευρισμό που του προκαλεί ο Ιγκουαΐν, αναφέρθηκε ο Μασιμιάμμο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους μιλώντας στην Tuttosport, ρωτήθηκε για τον Αργεντίνο επιθετικό και δεν κρύφτηκε, καθώς έδειξε ξεκάθαρα πως υπάρχει θέμα.

«Ο Γκονσάλο πρέπει να είναι πιο καθοριστικός. Δεν έχει σημασία αν θα βάλει 25 ή 30 γκολ, έχει σημασία το να βάλει καθοριστικά γκολ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είναι καλύτερα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά όχι στο 100% ακόμη».

Ο Μαξ είπε με διπλωματία γιατί τον εκνευρίζει αλλά πέταξε και το καρφί του. «Ο Ιγκουαΐν είναι εκπληκτικός παίκτης, εκνευρίζομαι πολύ μαζί του επειδή απαιτώ πολλά από αυτόν. Και τα απαιτώ επειδή μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Μέχρι τώρα, από τότε που ήρθε στη Γιουβέντους, έχει κάνει το 50% από όσα μπορεί», ήταν η ολοκληρωμένη απάντησή του.


Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αλέγκρι είχε πει για τον Ιγκουαΐν πως δε μεταφέρει την περσινή επιτυχημένη αλλά πρέπει κάθε σεζόν ν’ αποδεικνύει την αξία του και τον είχε κατηγορήσει για έλλειψη φιλοδοξίας.

Τώρα βλέπουμε πως πάλι του ασκεί έντονη -αλλά δίκαιη- κριτική. «Πρέπει να είναι πιο καθοριστικός», «δεν είναι στο 100% σε φυσική κατάσταση» και «στη Γιουβέντους έχει κάνει το 50% από όσα μπορεί». Για δεύτερη φορά τον βγάζει στη σέντρα…


1 σχόλιο: