6 Οκτ 2017

Ετσι επιχειρούν να χτυπήσουν τη Γιουβέντους και ο σίγουρος που θα «χρησιμοποιήσουν» για τη δουλειά

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός κατά της Γιουβέντους έχει πάρει φωτιά στην Ιταλία, έχοντας το VAR σαν βασικό τους όπλο.

Για την χρήση του βίντεο οι μπιανκονέρι έχουν τοποθετηθεί από την αρχή της σεζόν. Κανείς άνθρωπος της Γιούβε, από τη διοίκηση και τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, δεν έχει πει ότι κακώς χρησιμοποιείται το βίντεο. Αυτό που έχουν τονίσει είναι ότι θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι διαιτητές στο πώς θα το χρησιμοποιούν ώστε να μην το κάνουν εις βάρος του παιχνιδιού.

Αυτό, φυσικά, το παραβλέπουν όλοι και στέκονται στα παράπονα για τις αποφάσεις στο Μπέργκαμο και ειδικά για την ακύρωση του γκολ του Μάντζουκιτς, το οποίο θα έκανε το 1-3 και θα κλείδωνε το τρίποντο. Από την αρχή της σεζόν έχουν κάνει κι άλλες ομάδες παράπονα για το VAR, όπως για παράδειγμα η Τορίνο, αλλά αυτό επίσης δεν τους ενδιαφέρει.

Αν δει κάποιος τι λένε και τι γράφουν τις τελευταίες μέρες όσοι είναι απέναντι από τη Γιούβε, θα καταλάβουν ότι το VAR αποτελεί αυτή την στιγμή το μεγάλο επικοινωνιακό όπλο όσων θέλουν να δουν την κυριαρχία των μπιανκονέρι να σταματάει. Καθημερινά, χωρίς να μιλάει κάποιος από τη Γιουβέντους, υπάρχουν πάμπολλες δηλώσεις και άρθρα, με τα οποία προσπαθούν να περάσουν σε όλους την άποψη ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι με το VAR εκτός της Γιούβε, ότι αυτό κάτι δείχνει και ότι αν το VAR υπήρχε ανέκαθεν, η Γιούβε ποτέ δεν θα είχε κυριαρχήσει.


Πιστεύοντας ότι η Νάπολι είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα αλλά και ότι το Μιλάνο θα αποδειχθεί δυνατό και η Ρόμα θα είναι καλύτερη από ό,τι αναμενόταν, όσοι είναι απέναντι από τη Γιουβέντους παίζουν το χαρτί του VAR φέτος, προσπαθώντας να κάνουν τους μπιανκονέρι αντιπαθητικούς σε όλους, προσπαθώντας να πείσουν τους πάντες ότι η Γιούβε φοβάται το βίντεο, προσπαθώντας να δημιουργήσουν για ακόμη μία φορά επικοινωνιακά την εικόνα του «κακού» για τους μπιανκονέρι.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Γιουβέντους πρέπει να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Γιατί θα ξεμείνουν από επιχειρήματα πλέον και θα περιμένουν μετά από τον Γιουβεντίνο Κόντε να κάνει την δουλειά. Αυτόν τον Κόντε, τον οποίο όσο ήταν στους μπιανκονέρι, τον αποκαλούσαν «βρώμικο» λόγω της εμπλοκής του σε εκείνο το σκάνδαλο με τα ματς της Serie B όταν ήταν στη Σιένα...


1 σχόλιο:

  1. θελω τα 18 απο τα 30 γκολ του Παυλαρα να ειναι με πεναλντι μεσω του VAR και ξανα νταμπλ.FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή