25 Οκτ 2017

Η γνώμη του Ανιέλι για τα αφεντικά των Μίλαν και Ιντερ, ποιους χαρακτήρισε σοβαρούς και ποιους δεν τους… γνωρίζει

Ο Αντρέα Ανιέλι αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Τζανλουίτζι Μπουφόν αλλά και στους Κινέζους ιδιοκτήτες των Ιντερ και Μίλαν.

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους μετά την χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων, ο πρόεδρος της Γιουβέντους ρωτήθηκε για τον Μπουφόν και το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, για να απαντήσει.

«Ο Τζίτζι μπορεί να έρθει στο γραφείο μου οποιαδήποτε στιγμή θέλει. Αυτός θα αποφασίσει το μέλλον του, κανείς άλλος».


Από εκεί και πέρα, ερωτηθείς για τους ξένους επενδυτές στη Serie A με τις δύο ομάδες από το Μιλάνο να ανήκουν πλέον σε Κινέζους, ο Ανιέλι σχολίασε: «Αυτούς της Ιντερ τους ξέρω, είναι η Suning Group, είναι σοβαροί άνθρωποι και επιχειρηματίες. Αυτούς της Μίλαν δεν τους ξέρω, οπότε δεν θα ήταν σωστό να πω οτιδήποτε».


2 σχόλια:

  1. Αυτά τα ο τζιτζι να έρθει οπότε θέλει και αυτός αποφασίζει το μέλλον του ας πάει να τα πει αλλού. Όταν η σημαία της Γιουβε ήθελε να μειν Ι αυτός το ανάγκασε να φύγει σαν κλέφτης. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι οπαδοί της γιουβε είχαμε φανταστεί την αποχώρηση του τεράστιου αλεξ ως κάτι που δεν θα ξεχνουσαμε ποτέ.

    Φυσικά και θαυμάζω υπερμετρα τον superman...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εε ψιτ...ο ιδιος ο Ντελ Πιερο ηξερε οτι δεν θα παιζει και θα ειναι ρεζερβα επισης ο ιδιος επελεξε αυτην την κινηση,ο Ανιελι του ειπε οτι εμπιστευεται το πλανο του τοτε προπονητη...Ολα αυτα τα ειχε αναφερει και ο ιδιος ο Ντελ Πιερο οταν αποσυρθηκε ο Τοτι,ασχετος που ο δευτερος συμβιβαστηκε με τον παγκο

      Διαγραφή