22 Οκτ 2017

Η επιλογή στη βασική ενδεκάδα που δεν περνάει απαρατήρητη και προβληματίζει

Αυτό που έκανε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σηκώνει κουβέντα καθώς ο προβληματισμός είναι μεγάλος.

Βρισκόμαστε στην 9η αγωνιστική της Serie A, με τις ομάδες να έχουν δώσει και τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες. Δηλαδή δώδεκα επίσημα παιχνίδια.

Ο προπονητής της Γιουβέντους παράταξε στις 22 Οκτωβρίου, δύο μήνες μετά την έναρξη των επίσημων αγώνων μια ενδεκάδα χωρίς καμία μεταγραφή του καλοκαιριού! Από μόνο του το γεγονός δεν περνάει απαρατήρητο.

Οι 11 της Γιούβε κόντρα στην Ουντινέζε ήταν οι: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Αλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν. Καμία μεταγραφή.


Τι συμβαίνει και ο προπονητής της Γιουβέντους δεν εμπιστεύεται τους παίκτες που πήρε το καλοκαίρι; Δεν κάνουν στην ομάδα παίκτες που βρίσκονται και προπονούνται στο Τορίνο εδώ και τόσο καιρό;

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχει να κάνει με την έκβαση του ματς στο Ούντινε καθώς γράφτηκε στο 21ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-2.


2 σχόλια:

  1. Ξευτιλισμενη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;;; ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΖΕΡΣ. Που ειναι τα VAR και ο μορατουλης σημερα να μας πουν για αδικιες και σφαξιμο;;; Ανύπαρκτη κόκκινη, οφσάιντ στο 2-2, ανύπαρκτο οφσάιντ για 2-5 καρτες οτι να ναι αντί να παιζουν με 9 είμαστε εμείς με 10. Δεν με έκαιγε τόσο το πρωτάθλημα φέτος, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο ο Ντι Σιλιο ειναι επιλογη του Αλεγκρι, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο στο αν διαφωνει με τις μεταγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή