1 Νοε 2017

Η δύσκολη βραδιά του Αντόνιο Κόντε με 100 ευρώ στην τσέπη του

Την ημέρα που υπήρξε σενάριο για τον Αντόνιο Κόντε και Γιουβέντους, ο Ιταλός τεχνικός πέρασε πολύ δύσκολη βραδιά...

Χθες γράψαμε για όσα είπε δημοσιογράφος της Mediaset περί ψιθύρων που θέλουν τον Κόντε ακόμη και να είναι σε μυστικές συζητήσεις με τον Τζον Ελκαν για ενδεχόμενη επιστροφή στον πάγκο των μπιανκονέρι. Χθες, επίσης, η Τσέλσι έπαιζε με την Ρόμα στο Ολίμπικο. Και το αποτέλεσμα ήταν 3-0 για τους Ρωμαίους...

Μπράβο στους τζαλορόσι, φυσικά, για τη νίκη τους και για το γεγονός ότι δείχνουν έτοιμοι να προκριθούν από ένα δύσκολο όμιλο, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτοί.


Το θέμα μας είναι ο Κόντε, ο οποίος δείχνει να δυσκολεύεται και αν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αυτοκτονούσε στα δύο ματς με την... Κάραμπαχ, οι Λονδρέζοι θα κινδύνευαν σοβαρά με πρόωρο αποκλεισμό.

Τα αναφέρουμε αυτά γιατί, το έχουμε ξαναγράψει, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει φέτος ο Κόντε στο εστιατόριο των 100 ευρώ έχοντας στην τσέπη περισσότερα από... 10.


3 σχόλια:

  1. Περούκα καραγκιοζοπουλε και πουλημενε ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΜΑΣ!!!! Ελκαν κοιτά να τα ξανακανεις σκατά κάθε να χωθείς εκεί που δεν σε σπέρνουν ανικανε. Κατεστρεψες τη Φερράρι, πηγές να καταστρέψεις και εμας, ΦΤΑΝΕΙ. ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Conte κάθε φορά επιβεβαιώνει την φράση με τα μεταξωτα βρακια.
    Μήπως έπιασε ταβάνι; Κρίμα.
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την Γιουβε και την ώθηση του νέου γηπέδου, την οργάνωση του κλαμπ, την ανυπαρξία του Μιλάνου ο Κόντες έκανε όνομα προπονητή. Στην Ευρώπη που ήταν σοβαρά τα πράγματα ΔΕΝ. Στην Αγγλία με διαλυμένη Γιουνάιτεντ, με πρώτη χρονιά Πεπ που΄έψαχνε να προσαρμοστεί, με κλασική αυτοκαταστροφική Λίβερπουλ, συνέχισε την κεκτημένη ταχύτητα του ιταλικού συστήματος της Λέστερ το οποίο είχε άλλη μια χρονιά περιθώριο να πετύχει βάση συγκυριών και φυσικά την απουσία της Τσέλσι από την Ευρώπη. Ξαναέγινε μάγκας... Τώρα όμως Αντωνάκη ξαναέσφιξαν τα πράγματα. Μήπως δεν σε φτάνουν ούτε τα 100;

    ΑπάντησηΔιαγραφή