21 Νοε 2017

«Η Γιούβε έχει πάει δύο φορές στον τελικό τα τελευταία τρία χρόνια, δεν νομίζω πως τα πάμε και τόσο άσχημα στην Ευρώπη»

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόσνιος χαφ των μπιανκονέρι.

Για την Μπαρτσελόνα: «Σπουδαίος αντίπαλος, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ξέρουμε ότι δεν είναι χαρούμενοι για την περσινή ήττα τους εδώ, όπως δεν είμαστε κι εμείς για τη φετινή ήττα μας εκεί. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση αύριο και μπορεί να τους σεβόμαστε αλλά προφανώς θα παίξουμε για τη νίκη. Παίζουμε εντός έδρας, είμαστε η Γιουβέντους και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς βλέπει η Γιουβέντους την Μπαρτσελόνα: «Η Γιουβέντους έχει πάει δύο φορές στον τελικό τα τελευταία τρία χρόνια. Πέρυσι ήμασταν στον τελικό, άρα δεν νομίζω πως τα πάμε και τόσο άσχημα στην Ευρώπη... Είναι ένα ματς αύριο, όλα μπορούν να γίνουν αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε ως το τέλος και φέτος».


Για την απόδοση του στο ματς με την Σαμπντόρια: «Ξέρω πολύ καλά πότε παίζω καλά και πότε όχι. Ξέρω ότι πρέπει να βρω γρήγορα την φόρμα μου. Δεν έπρεπε να χάσουμε από την Σαμπντόρια, μιλήσαμε μεταξύ μας και με τον προπονητή και θα δώσουμε την απάντηση μας στο γήπεδο. Ξέρουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας».

Για το ποιο είναι το πρόβλημα της Γιούβε: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ok, δεχόμαστε πολλά γκολ για το επίπεδο μας και θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο όλοι μας στον ανασταλτικό τομέα, όπως κάναμε πέρυσι. Δεν είναι θέμα άμυνας, είναι το κέντρο και η επίθεση που θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να βοηθήσουν την άμυνα. Είμαστε στο -4 από την κορυφή στο πρωτάθλημα, τα ντέρμπι με Νάπολι, Ιντερ, Ρόμα πλησιάζουν και θα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου