21 Νοε 2017

Αλέγκρι: Με βάση όσα έχουμε δείξει, είμαστε μια ομάδα για την 4η θέση της Serie A

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε μια σούπερ εμφάνιση στο αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως η Γιουβέντους είναι μια ομάδα για την... 4η θέση της Serie A με βάση όσα έχει δείξει ως τώρα.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου.

Για το σύστημα στο αυριανό ματς: «Το σύστημα εξαρτάται από το πώς θα κινηθούμε στην άμυνα και στην επίθεση. Εχουμε δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα και αναλύοντας την σεζόν ως τώρα, είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιώσουμε τις αμυντικές κινήσεις μας, γιατί έχουμε δεχθεί πολλά γκολ. Δεν είναι θέμα συστήματος μόνο, είναι και θέμα των χαρακτηριστικών των παικτών που μπαίνουν στο γήπεδο».

Για τις εμφανίσεις: «Στο ποδόσφαιρο μετράνε τα αποτελέσματα και όχι οι εμφανίσεις. Πρέπει να αντιδρούμε πιο γρήγορα αλλά η Γιουβέντους δεν έχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Εχουμε πετύχει 37 γκολ, έχουμε δεχθεί 14, χρειάζεται μια ισορροπία και θα την βρούμε».

Για την Μπαρτσελόνα: «Εχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε 14 αγώνες και έχει βάλει 22. Είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα, αμύνονται καλά και θα είναι πιο δύσκολο για εμάς. Παρ' όλα αυτά, όλα είναι ανοιχτά και μπορούμε να προκριθούμε είτε αύριο είτε στο τελευταίο ματς στην Ελλάδα».

Για τον στόχο στο Champions League: «Η Γιουβέντους μπορεί να είναι και φέτος στον τελικό. Πρώτα από όλα, βέβαια, πρέπει να πάρουμε την πρόκριση για τα νοκ άουτ και θα τα ξαναπούμε τον Μάρτιο».

Για την κριτική που είχε γίνει για τις επιλογές του στην ήττα του Καμπ Νου: «Νομίζω πως είχαμε κάνει καλό πρώτο ημίχρονο. Το περίεργο φέτος είναι ότι όσες φορές έχουμε δεχθεί γκολ, δεχόμαστε πάντα δύο ή τρία. Πρέπει να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση χωρίς να κόβεται η ομάδα στη μέση».

Για τις συγκρίσεις μεταξύ Ντιμπάλα και Μέσι: «Ο Πάουλο άρχισε καλά βάζοντας πολλά γκολ, μετά έπεσε λίγο, αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Δεν πρέπει να γίνονται συγκρίσεις με τον Μέσι γιατί είναι δύο διαφορετικοί παίκτες σε όλα. Ο Μέσι είναι πιο εκρηκτικός, ο Ντιμπάλα πιο αεροβικός, κινούνται διαφορετικά».


Για το αν μπορούν να παίξουν μαζί: «Δεν είναι πρόβλημα μου αυτό».

Για τον Μέσι: «Είναι ο μόνος παίκτης στον κόσμο που μπορεί να γυρίσει και να πασάρει εκεί που δεν μπορεί κανείς άλλος. Πρέπει να αμυνθούμε συνολικά καλά, ως ομάδα, για να τον περιορίσουμε. Αν δεν βοηθήσει όλη η ομάδα, είναι δύσκολο να τον σταματήσει ένας παίκτης. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με σπουδαίο ταλέντο και ποιότητα, άρα χρειαζόμαστε μια σούπερ εμφάνιση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την ως τώρα παρουσία της Γιουβέντους: «Με βάση όσα έχουμε δείξει ως τώρα, είμαστε μια ομάδα για την 4η θέση της Serie A».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου