1 Νοε 2017

«Αυτοί που τρώνε δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο ή τρία σε κάθε ματς, διδάσκουν ποδόσφαιρο;»

Ο διευθυντής του JTV είχε αρκετά να πει για την κριτική, τη Νάπολι και τον... Αντόνιο Κόντε.

Εχουμε αναφέρει κι άλλες φορές ότι όταν μιλάει ο διευθυντής του καναλιού της Γιουβέντους δεν εκφράζει 100% την προσωπική του άποψη, οπότε έχει το ενδιαφέρον του όταν έχει... εκρήξεις. Οπως έγινε σήμερα, μία μέρα μετά το 1-1 με την Σπόρτινγκ και την κριτική που υπήρξε για την απόδοση των μπιανκονέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλαούντιο Τζουλιάνι, με διάφορους αποδέκτες.

«Δεν πρέπει να χάσουμε τον δρόμο μας και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα ότι αυτοί που κατηγορούν πάντα τη Γιουβέντους και λένε ότι το Champions League είναι μια διοργάνωση με ποδόσφαιρο που η Γιούβε δεν ξέρει να το παίξει, θα πρέπει να μας πουν και για αυτούς που ξέρουν να το παίζουν και έφαγαν τρία γκολ από την Ρόμα στην έδρα τους και άλλα τρία στο Ολίμπικο.


Να μας πουν και για τους άλλους που ξέρουν να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και τρώνε δύο στο πρώτο μισάωρο με την Μάντσεστερ Σίτι και άλλα δύο από την Σαχτάρ, χάνοντας και τους αγώνες. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ένα πράγμα: Αυτό είναι το Champions League. Κάθε φορά που δεν νικάει η Γιουβέντους, ακούμε ή διαβάζουμε ότι δεν παίζει καλά ενώ οι άλλοι παίζουν.

Εμείς είμαστε στη 2η θέση και κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε στην επόμενη φάση. Από τους άλλους κάποιοι ίσως αποκλειστούν ενώ κάποιος άλλος τρώει τρία γκολ σε κάθε ματς, αυτός που διδάσκει ποδόσφαιρο στον κόσμο. Αυτή είναι η αλήθεια του Champions League».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου