2 Νοε 2017

Η Γιουβέντους τράβηξε το αυτί του Ντιμπάλα κάνοντας του συστάσεις

Τα νεύρα του Πάουλο Ντιμπάλα όταν έγινε αλλαγή με την Σπόρτινγκ δεν πέρασαν απαρατήρητα αυτή τη φορά.

Πριν δύο εβδομάδες πήγε να δημιουργηθεί θέμα με την αντίδραση του Αργεντίνου όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Ουντινέζε, αλλά τελικά διευκρινίστηκε από όλες τις πλευρές ότι τα νεύρα του Ντιμπάλα δεν αφορούσαν στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πάντως, ο Πάουλο είχε νεύρα όταν έγινε αλλαγή, έστω με τον εαυτό του στη Λισαβόνα, ξεσπώντας αυτή τη φορά στις επικαλαμίδες. Επειδή, όμως, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η δουλειά, οι άνθρωποι της Γιουβέντους του... τράβηξαν το αυτί.


Οπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Mediaset, στον Αργεντίνο έγιναν συστάσεις ώστε να ηρεμήσει λίγο, κάτι άλλωστε που θα του κάνει καλό και σε ό,τι αφορά την απόδοση του, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι και η καλύτερη.


1 σχόλιο:

  1. Καθόλου υπερβολή... Είναι ήδη αλλού ο νέος... Τζιοβίνγκο! Θα πάει σε καμιά Μπάρτσα και θα βουλοπλέει και αφού περάσει από καμιά Παρί θα καταλήξει να παίζει στο MLS. Παιδάκι στο σώμα στην ψυχή και στην νοοτροπία. Και φαίνεται όχι έχει καβαλήσει ήδη το καλάμι. Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει η Γιουβε επενδύει σε αυτόν για τα φράγκα. Σε άλλον επενδύει για το μέλλον και το όνομα του αρχίζει από Μπερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή