7 Νοε 2017

Για ποια ομάδα ακούστηκε το όνομα του Αλέγκρι

Μετά την Μπάγερν Μονάχου, το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνδέεται με ακόμη μία ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Ο Μαξ έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τη Γιουβέντους αλλά τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του υπάρχουν από την αρχή της φετινής σεζόν. Σενάρια που άρχισαν από τους Ιταλούς με τα περί Σιμόνε Ιντσάγκι για τη Γιούβε, συνεχίστηκαν από τους Γερμανούς για την Μπάγερν και τώρα σειρά παίρνουν οι Ισπανοί.


Συγκεκριμένα οι Καταλανοί αλλά όχι για την Μπαρτσελόνα. Οπως γράφει σήμερα η El Mundo Deportivo, ο Αλέγκρι είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, αν αποτύχουν και φέτος στο Champions League οι Γάλλοι. Οι άλλοι προπονητές που αναφέρονται στο σχετικό κείμενο είναι οι Αντόνιο Κόντε, Ζοσέ Μουρίνιο και Μαουρίσιο Ποκετίνο.


4 σχόλια:

  1. Αυτός ο τύπος είναι προπονητής τσάμπιονς λιγκ και αυτό φάνηκε από τότε που ήταν στην Μίλαν! Θα το σηκώσει σίγουρα, μακάρι με την Γιουβε. Νομίζω ότι η Γιουβε πρέπει να κάνει τον μιστερ δικό της "Φέργκιουσον". Είναι κομμένος και ραμμένος για την σύγχρονη Γιουβε και είναι και προπονητάρα. Αλλιώς τον βλέπω στην Παρί με την οποία θα σηκώσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φερτε τον Pochettino, και αφηστε τους Inzaghi-δες εκει που ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Γιουβε πάντα είχε Ιταλούς προπονητές...Αντσελότι ή Ιντζάκι θα είναι αν φύγει ο Αλέγκρι... που δεν θα φύγει.

      Διαγραφή
    2. Tο θεμα μας δεν ειναι αν η Juve εχει παντα Ιταλο προπονητη, αν και στα 90+ προεδριας των Agnelli, στα 25+ χρονια ειχε ξενο, το 1/4 περιπου, αν θυμαμαι καλα, το θεμα ειναι οτι ο Inzaghi δεν ειναι αυτος που μπορει να οδηγησει την Juve στην επομενη εποχη και στις διακρισεις στην ευρωπη (τουλαχιστον οχι ακομα), αλλα πολυ περισσοτερο δεν ειναι ουτε ο ''Διαχειριστης''.
      Η Juventus χρειαζεται εναν αποδεδειγμενα πολυ καλο προπονητη, ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ στο υψηλοτερο επιπεδο, παραστασεις στο Champions League και να ταιριαζει στο ''DNA'' της! Και αυτην την στιγμη υπαρχουν μονο 4 τετοιοι!
      Με σειρα απο τον ιδανικοτερο προς τον λιγοτερο
      1,Simeone
      2.Pochettino
      3.Conte
      4.Jardim
      Οι δυο δεν υπαρχει περιπτωση(αλλα ποτε μην λες ποτε)αρα Pochettino ή Jardim.
      Ελπιζω να καταλαβες

      Διαγραφή