19 Νοε 2017

Το τοτέμ, ο άνθρωπος-κλειδί και τα 10 πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν τη Γιούβε

Η αντεπίθεση της Γιουβέντους εξαρτάται από δέκα συγκεκριμένα πρόσωπα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Οι μπιανκονέρι πλησίασαν στο -1 τη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν σήμερα νίκη στη Γένοβα για να παραμείνουν κολλητά στους παρτενοπέι, παίζοντας και με την ψυχολογία τους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι από σήμερα και ως τις 6 Ιανουαρίου όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά αφού είναι μια κρίσιμη περίοδος και η GdS εστιάζει σε δέκα πρόσωπα, βάζοντας και ένα «τίτλο» στον καθένα.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι 10 και πώς χαρακτηρίζονται...

1. Το δυνατό σημείο: Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος πριν τη διακοπή έδειξε να παίρνει μπρος.

2. Η ανάσταση: Αυτός που περιμένουν όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους, ο Πάουλο Ντιμπάλα.

3. Το rotation: Ο Μπένεντικτ Χέβεντες θα δώσει μια επιπλέον λύση τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο δεξί άκρο της.


4. Η ενίσχυση: Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος πλέον υπολογίζεται κανονικά.

5. Η διαχείριση: Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι μπαίνοντας όλο και περισσότερο στο κλίμα, θα επιτρέψει στον Αλέγκρι να μοιράσει καλύτερα τον χρόνο και στους επιθετικούς.



6. Ο άνθρωπος-κλειδί: Ο Ντάγκλας Κόστα είναι αυτός που θα αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη Γιουβέντους από την στιγμή που θα προσαρμοστεί 100%.

7. Το δίδυμο: Μίραλεμ Πιάνιτς και Σάμι Κεντίρα είναι οι βασικοί στο κέντρο.


8. Αλλαγή πολυτελείας: Ο Μπλες Ματουιντί αποτελεί πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα έχει την άνεση να τον έχει όχι μόνο βασικό αλλά και στον πάγκο.

9. Το τοτέμ: Ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι ικανός να παίξει σε οποιαδήποτε θέση χρειαστεί και θα είναι και από τους καλύτερους.

10. Ο πολυαναμενόμενος: Μάρκο Πιάτσα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δίνοντας ακόμη μία ποιοτική επιλογή στον Αλέγκρι.


2 σχόλια:

  1. Έχουν πονέσει τα μάτια μας! Ρε τι ξεφτυλίκια είναι αυτά! Ας έρθει τώρα κανένας να μου πεί για τον Μπονουτσι πανω απ ολα η ομάδα και πίπες. Η πώληση του Μπονούτσι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος και λόγω αυτού η άμυνα φέτος παραπαίει. Το πρωτάθλημα είναι χαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλαξε ομάδα αν δεν μπορείς,ή κλείσε τα μάτια σου,ή καλύτερα σταμάτα τα σχόλια, γιατί πόνεσαν τα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή