10 Δεκ 2017

Ο Πιάνιτς εξήγησε τι συνέβη όταν έγινε αλλαγή και έδειξε… κάπως

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ξεκαθάρισε το θέμα της αλλαγής του και τόνισε ότι στα αποδυτήρια υπήρχε απογοήτευση λόγω των δύο χαμένων βαθμών.

Ο Βόσνιος μέσος αποχώρησε στα τελευταία λεπτά, για να μπει στη θέση του ο Μπετανκούρ, με τις εικόνες στην τηλεόραση να δίνουν την εντύπωση ότι υπήρξε ένταση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Οχι, καμία ένταση, τίποτα τέτοιο, απλά ήθελα να βιαστώ γιατί ήμασταν στα τελευταία λεπτά και ο χρόνος περνούσε», εξήγησε ο Πιάνιτς στη Mediaset και στη συνέχεια εστίασε στο αγωνιστικό: «Η απογοήτευση μας στα αποδυτήρια ήταν εμφανής αφού ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Το βλέπω σαν δύο χαμένους βαθμούς αφού η Ιντερ δεν είχε ποτέ κάποια ευκαιρία. Εχουν εκπληκτική σεζόν και αν συνεχίσουμε έτσι όλες οι ομάδες, τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική».


Και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Βόσνιος, είπε: «Η Γιουβέντους πάντα σέβεται τους αντιπάλους της, αλλά πιστεύουμε ότι απόψε έπρεπε να νικήσουμε με βάση την εμφάνιση μας. Η μπάλα, όμως, δεν ήθελε να πάει μέσα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κυριαρχούμε, θέλουμε το 7ο σερί πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου