11 Δεκ 2017

Νέντβεντ: Θα υπέγραφα για να φτάνουμε κάθε χρόνο στον τελικό, μετά όπως είναι να πάει, θα πάει…

Ο Πάβελ Νέντβεντ, όπως πάντα, εκπροσώπησε τη Γιουβέντους στην κλήρωση του Champions League και αυτός είναι που έκανε και το πρώτο σχόλιο.

Ο αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι ήταν στη Νιόν, είδε τη Γιούβε να κληρώνεται με την Τότεναμ και στη συνέχεια μίλησε στη Mediaset και είπε τα εξής.

- Νέντβεντ, είσαι ο άνθρωπος Γιούβε;
«Πιστεύω ότι η Γιουβέντους είναι πάνω από τους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει, πάνω από όλα. Εχει την ιστορία της, την σημαντική ιστορία της, η Γιούβε είναι η Γιούβε και τέλος».

- Καλή κλήρωση;
«Νορμάλ κλήρωση, δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την Τότεναμ, τους έχουμε παίξει σε φιλικό ματς αυτό το καλοκαίρι, χάσαμε αλλά θα ξαναπαίξουμε σε δύο μήνες και θα δούμε τι θα γίνει».

- Πρέπει να ξαναβρείτε τον πραγματικό Ντιμπάλα;
«Ο Αλέγκρι είναι ίδιος με όλους, πάντα έτσι είναι από την πρώτη του μέρα εδώ, ξέρει τι θέλει να κάνει και το κάνει καλά, όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση κάθονται στον πάγκο ακόμη και οι Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς. Ποιος μπορεί να αποφασίσει, αν όχι ο προπονητής που τους βλέπει καθημερινά στην προπόνηση; Οποιος είναι καλά παίζει και αυτό είναι το σημαντικό».


- Τι σε εντυπωσίασε από την Τότεναμ στο φιλικό του καλοκαιριού;
«Είναι μια δεμένη ομάδα με ένα σπουδαίο προπονητή που αξιοποιεί τις επιθετικές δυνατότητες των παικτών του. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Γιορέντε που τον ξέρουμε καλά και ελπίζω ότι δεν θα μας πικράνει όπως στη Σεβίλλη πρόπερσι. Στο καλοκαιρινό φιλικό δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, είχαμε αργήσει να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες».

- Οι τιφόζι δεν θέλουν να φτάσει η ομάδα στον τελικό επειδή φοβούνται ότι θα χάσει ξανά;
«Αυτή η ιστορία με τους χαμένους τελικούς... Θα υπέγραφα για να φτάνουμε κάθε χρόνο στον τελικό, μετά όπως είναι να πάει, θα πάει. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στον τελικό αλλά η Γιούβε το έκανε δύο φορές σε τρία χρόνια, είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε όλους».

- Ρεάλ-Παρί είναι μια καλή κόντρα, υπό την έννοια πως ένας από τους δύο θα απουσιάζει από τους «8»;
«Δεν ξέρω, πρώτα πρέπει να πάμε στους "8". Θα δούμε, οι "16" δεν είναι εύκολοι και η Γιουβέντους δεν κάνει ποτέ τέτοιους υπολογισμούς, ούτε στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι πάντα, θα σκεφτούμε την Τότεναμ όταν έρθει η ώρα και θα δούμε τι θα γίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου