8 Δεκ 2017

«Να τους ισοπεδώσουμε, να τους διώξουμε από τον πλανήτη, πρέπει να παραμείνουν στους υπονόμους…»

Επειδή πρέπει να είμαστε δίκαοι, να σημειώσουμε και την... άτυχη στιγμή του JTV ενόψει του ντέρμπι με την Ιντερ.

Εχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην αντιμετώπιση που έχει η Γιουβέντους από τον ιταλικό Τύπο και στην ευκολία με την οποία μπορεί ο κάθε δημοσιογράφος να λέει ή να γράφει ό,τι θέλει κατά των μπιανκονέρι. Και αυτό είναι εκνευριστικό.

Για να είμαστε σωστοί, θα πρέπει τώρα να πούμε ότι είχαν δίκιο και οι οπαδοί της Ιντερ που εκνευρίστηκαν ακούγοντας έναν καλεσμένο του JTV, ονόματι Σάντρο Πέλο, να λέει για τους νερατζούρι: «Θέλω να τους ισοπεδώσουμε, να τους διώξουμε από τον πλανήτη, να τους αφαιρέσουμε κάθε επιθυμία, κάθε ελπίδα να είναι μια φυσιολογική ομάδα. Πρέπει να παραμείνουν στους υπονόμους όπου ήταν τα τελευταία χρόνια, να κρύβονται στις τρύπες τους».


Εστω και με καθυστέρηση μιας μέρας, στο κανάλι της Γιουβέντους κατάλαβαν ότι αυτό ήταν λάθος και έτσι απολογήθηκε τόσο ο καλεσμένος που τα είπε αυτά, όσο και ο διευθυντής του JTV.


3 σχόλια:

  1. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό και τις απολογίες γύρω από το θέμα... Ως επί των πλείστον, αυτό είναι μία δίκαιη πρόταση και ένα δεδομένο, όχι σχόλιο... Οπότε συγχωρέστε με αλλά αδυνατώ να καταλάβω την ουσία του άρθρου. Δεν μπορώ να δω κάτι που χρειάζεται προβολή ή επισήμανση, σε μία απλή αναφορά στο δεδομένο που ακούστηκε στην εκπομπή.

    ForzaJUVE... FinoAllaFine... I <3 Ju!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπαδικά σωστά το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά αν κάτι τέτοιο λέγεται στο κανάλι της ομάδας, υπάρχει θέμα. Και γι' αυτό ζήτησαν συγγνώμη. Δεν ήταν στο facebook ή σε καφέ. Ηταν στην τηλεόραση. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Μα φίλτατε συνάδελφε δεν είναι κάτι άγνωστο, παράλογο, αφύσικο ή κάτι που δεν είναι σταθερά.. Εν παραδείγματι εάν πεις σε μια όποια εκπομπή ότι ο καφές από την φύση του είναι πικρός, τότε θα πρέπει να απολογηθείς και στα Coffebrands!? Ή στον κάθε παραγωγό καφέ?

      Διαγραφή