16 Δεκ 2017

Η ενόχληση του Ντιμπάλα απέναντι στη Γιούβε, οι δύο αγωγές εκατομμυρίων και η επικοινωνία του με δύο ομάδες

Η Rai αναφέρθηκε χθες βράδυ στο θέμα του Πάουλο Ντιμπάλα, δίνοντας παρασκηνιακό ρεπορτάζ.

Ο Αργεντίνος άσος είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν καθημερινά τη Γιουβέντους, αφού η απόδοση του έχει πέσει πολύ σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Και ο λόγος είναι εξωαγωνιστικός, όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος Τσίρο Βενεράτο της Rai.

Σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, όπως το ανέφερε σε χθεσινοβραδινή εκπομπή της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης, ο Ντιμπάλα νιώθει ότι... πνίγεται από δύο αγωγές πολλών εκατ. ευρώ που του έχουν κάνει ο πρώην μάνατζερ του και μια εταιρία από την Μάλτα, στην οποία ο Πάουλο είχε δώσει τα δικαιώματα της εικόνας του για τα επόμενα δέκα χρόνια και τώρα ο αδερφός του -και νέος μάνατζερ του- θέλει να διακόψει αυτή τη συνεργασία.


Παράλληλα, είπε ο δημοσιογράφος της Rai, ο Ντιμπάλα ενοχλήθηκε επειδή ο Μπέπε Μαρότα του είπε πριν ένα μήνα ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Γιουβέντους να ανεβάσει το συμβόλαιο του Αργεντίνου, ο οποίος μόλις τον περασμένο Απρίλιο υπέγραψε ως το 2022 με 7 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Ντιμπάλα φέρεται να θέλει να πάει άμεσα στα 10-11 εκατ. ευρώ ετησίως αλλά η Γιούβε θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί.

Ετσι, κατέληξε το ρεπορτάζ της Rai, ο αδερφός και μάνατζερ μίλησε με δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Η μία ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να προσφέρει στη Γιουβέντους -αν τα βρει με τον Ντιμπάλα- ένα ποσό συν τους Τόνι Κρος και Ματέο Κόβατσιτς. Η άλλη ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


2 σχόλια:

  1. Κωλοφαρα οι ποδοσφαιριστές τελικά.Να του κολλήσουν το συμβόλαιο του στο τοίχο μέχρι να τελειώσει η διάρκειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργεντίνος ειναι ρε φιλε, τι περιμενεις? επειδη εχει κουρασει πολυ αυτο το θεμα, ουδεις αναντικαταστατος. (αν ισχυουν ολα αυτα) πλεον μονο τα λεφτα τους νοιαζουν. αυτο ειναι το μοντερνο ποδοσφαιρο της ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ. και αλλη φορα το 10 μονο σε Ιταλο.

      Διαγραφή