26 Δεκ 2017

Ο Καπέλο θυμήθηκε τον… αγροίκο Ιμπραΐμοβιτς που όταν ήρθε στη Γιουβέντους δεν ήξερε να σουτάρει

Ο Φάμπιο Καπέλο θυμήθηκε τα... τζάμια που έσπαγε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά και το πώς ο Λουτσιάνο Μότζι επέβαλε την τάξη.

Ο Σουηδός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πει πολλές φορές ότι στη Γιουβέντους υπό τις οδηγίες του Καπέλο έγινε καλύτερος ποδοσφαιριστής και σκόρερ, για να μιλήσει τώρα ο «Δον Φάμπιο» για αυτό το θέμα.

«Οταν ήρθε στη Γιούβε δεν ήξερε να σουτάρει... Ηρθε μια μέρα ο Μίνο Ραϊόλα και μου λέει: "Σουτάρει τόσο δυνατά που θα σπάσει τα χέρια των τερματοφυλάκων". Του απάντησα: "Προς το παρόν έχει σπάσει όλα τα τζάμια στο γυμναστήριο"... Δεν ήξερε να σουτάρει ή να παίρνει τις σωστές θέσεις», είπε ο Καπέλο.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του Sky Italia αν ο Ζλάταν τσακωνόταν με συμπαίκτες του. «Ναι, υπήρχαν κάποια θέματα ανάμεσα σε αυτόν και στον Ζεμπινά, αλλά επενέβη ο Μότζι και τους έβαλε όλους στις θέσεις τους», θυμήθηκε ο Ιταλός προπονητής.


1 σχόλιο:

  1. Πρωτα φορα γραφω σχολιο.ειχα διαβασει πριν χρονια ενα ανωνυμο αρθρο σχετικα μ αυτην την ιστορια.το αρθρο ανεφερε οτι υπηρξε ο εξης διαλογος μεταξυ των δυο.ζλαταν ποιος εχει το καλυτερο σουτ στην ομαδα; απαντα ο ζλαταν.ο ντελ πιερο;οχι.ο νενβεντ;οχι.εγω;φυσικα και οχι.τοτε ποιος;ο καπελο απαντα.ο προπονητης τερματοφυλακων επειδη σουταρει 1000 την μερα...δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα αν ειναι ειναι μια ενδιαφερουσα ιστορια για τον καπελο περισσότερο παρα για τον ιμπραιμοβιτς.για το πως διαχειρίστηκε εναν παικτη που δεν δουλευε στις προπονησεις οσο θα επρεπε.συνεχιστε την καλη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή