5 Δεκ 2017

Ο Περότι βγάζει από τη διεκδίκηση του τίτλου τη Γιούβε: Την έχω νικήσει με Τζένοα και με Ρόμα, την βλέπω αποδυναμωμένη

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα δεν ανέφερε τη Γιουβέντους στους αντιπάλους της ομάδας του στη μάχη του τίτλου και εξήγησε το γιατί.

Ο Ντιέγκο Περότι παραχώρησε συνέντευξη στον Il Romanista και είπε όσα ήθελε να πει για τους τζαλορόσι, για την περσινή σεζόν τους, για την απόδοση του κλπ. Η συζήτηση κάποια στιγμή έφτασε και στο σήμερα και συγκεκριμένα στη μάχη του τίτλου, με τον Περότι να αναφέρεται στις Νάπολι και Ιντερ.

Στην επισήμανση που του έγινε ότι δεν ανέφερε τη Γιουβέντους, η απάντηση του ήταν η εξής: «Δεν μου φαίνεται ότι είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Την έχω νικήσει τόσο με την Τζένοα όσο και με την Ρόμα, την βλέπω αποδυναμωμένη. Εχουν φυσικά δυνατούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν νικάνε τόσο εύκολα όσο η Νάπολι. Παραμένει, πάντως, μια από τις πιο σημαντικές ομάδες του πρωταθλήματος».


Πριν λίγες μέρες ήταν η Νάπολι, σε λίγες μέρες είναι η Ιντερ και στις 23 Δεκεμβρίου θα είναι η σειρά της Ρόμα, η οποία θα ανέβει στο Τορίνο. Θα δούμε τι θα λένε όλοι όταν γίνουν και αυτά τα ματς...


3 σχόλια:

  1. Άμα πάρουν πρωτάθλημα οι Περοτιδες, τότε θα έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι αδύναμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιξε με τον κωλο του Ελ-Σαραουι και ασε την Γιουβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι... Η Νάπολι και η Ίντερ έχουν αντίπαλο την Ρόμα για τον τίτλο. Η Γιουβε πάει για... Γιουρόπα. Να ελεγχθεί άμεσα ο τύπος για πιθανή χρήση ναρκωτικών ουσιών και παραισθησιογόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή