7 Δεκ 2017

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Γιούβε στους «16» του Champions League και γιατί ενδέχεται να πέσει με αγγλική ομάδα

Στην κλήρωση της Δευτέρας θα μπει η Γιουβέντους για να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ του Champions League, αφού έχασαν την πρώτη θέση από τους Ισπανούς της Μπαρτσελόνα και θα κληρωθούν με μία ομάδα από τις παρακάτω: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Μπεσίκτας, ή Λίβερπουλ. Η οκτάδα συμπληρώνεται από την Μπαρτσελόνα και τη Ρόμα (ομάδες που δεν μπορούν να βρεθούν, σε αυτό το στάδιο, στο δρόμο των μπιανκονέρι)

Δηλαδή οι Ιταλοί μπορεί να αντιμετωπίσουν τον Πολ Πογκμπά ή τον Ντάνι Αλβες αλλά και τη Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι που πάντα ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις. Πάντως, οι πιθανότητες να παίξει η Γιούβε με αγγλική ομάδα είναι πάρα πολλές καθώς από τις έξι πιθανές αντιπάλους, οι τέσσερις είναι από το Νησί.

Να σημειωθεί πως οι Αγγλοι πάνε με πέντε ομάδες στους «16», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, για οποιαδήποτε χώρα, στην ιστορία του θεσμού, δείχνοντας την ανοδική πορεία του ποδοσφαίρου τους, τη στιγμή που η Ιταλία κατεβαίνει με δύο ομάδες.


Οι πρώτες των ομίλων
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία)
Ρόμα (Ιταλία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Μπεσίκτας (Τουρκία)
Τότεναμ (Αγγλία)

Οι δεύτερες
Βασιλεία (Ελβετία)
Μπάγερν (Γερμανία)
Τσέλσι (Αγγλία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Σεβίλλη (Ισπανία)
Σαχτάρ (Ουκρανία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Ρεάλ (Ισπανία)


3 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάμε και τον Γιορέντε της Τότεναμ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοστράδαμος live: Με Μπεσίκτας ή Λίβερπουλ θα πέσει. Λιγότερες πιθανότητες στην Τότεναμ. Ίσως όμως και με μια εκ των Παρί, Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Σίτι. Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βλέπω να 'ρχεται. Λίβερπουλ. Με άσχημα ξεμπερδέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή