14 Ιαν 2018

Ο Κασάνο εξηγεί εύστοχα γιατί έπιασε ο Μπονούτσι στη Γιούβε και γιατί αγκομαχά ο Μπονούτσι της Μίλαν

Στη συνέντευξη του στην Corriere dello Sport ο Αντόνιο Κασάνο είχε πολλή... Γιούβε, αφού μίλησε και για τους Πάουλο Ντιμπάλα και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο πρώην διεθνής άσος ρωτήθηκε για πολλά πράγματα και πολλά πρόσωπα στη συνέντευξη του και δύο από αυτά ήταν οι Ντιμπάλα και Μπονούτσι. Αρχικά ο Κασάνο κλήθηκε να πει την άποψη του για τον Αργεντίνο άσο, λέγοντας τα εξής.

«Ο Ντιμπάλα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι αυτό που λέμε παγκόσμια κλάση. Πέρυσι, όταν τα πήγαινε καλά, άκουγα να τον συγκρίνουν με τον Μέσι και γελούσα. Μην αστειευόμαστε, να είμαστε σοβαροί. Ο Μέσι είναι άλλο επίπεδο».


Οσο για τον Μπονούτσι, ο οποίος είναι πλέον ο αρχηγός της Μίλαν, ο Κασάνο είπε: «Θέλω να πάνε όλα καλά στον Λέο επειδή είναι καλό παιδί και ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα, αλλά έγινε δυνατός επειδή δίπλα του είχε δύο τέρατα όπως ο Μπαρτσάλι και ο Κιελίνι, πίσω είχε τον Μπουφόν και μπροστά τον Πίρλο. Η Γιούβε στα 80 από τα 90 λεπτά επιτίθεται και ο Μπονούτσι είναι πολύ δυνατός με την μπάλα στα πόδια. Στη Μίλαν, αντιθέτως, πρέπει να αμύνεται στο ένας εναντίον ενός έχοντας πολύ γήπεδο στην πλάτη του και είναι πολύ δύσκολο για αυτόν. Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Μπαρτσάλι είναι άλλο επίπεδο».


1 σχόλιο:

  1. Απλά και ξεκάθαρα όπως ένας τέτοιος τύπος μπορεί να τα λέει:

    1- Αποθέωση στον Αλέγκρι που είναι για μένα αυτή την στιγμή ο καλύτερος κόουτς στον κόσμο όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους.

    2- Ντιμπάλα, αυτό που γράφω εδώ και ένα χρόνο ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι παγκόσμιας κλάσης, ότι είναι απλά ένας βελτιωμένος Τζιοβίνγκο, απλά είναι αργεντίνος και... κοντός (!) ότι η Γιουβε δεν μπορεί να επενδύσει σε αυτόν να γίνει ο νέος της Πλατινί ή Ντελ Πιέρο και ότι το 10 δόθηκε για να ανέβει ή... τιμή!

    -Αποθέωση Μπαρτζάλι. Αμυντικός επιπέδου άλλων εποχών! Απλά ποτέ δεν έκανε ντόρο γύρω από το όνομα του. ΑΥΤΟΣ και ο Μπουφόν ήταν η άμυνα των τελευταίων 6 χρόνων και μετά ο Κιελίνι. Ποιος Μπονούτσι... Για τον Μπαρτζάλι τα έχει πει και ο Ανιέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή