20 Ιαν 2018

Η Mediaset αναρωτιέται: Είναι ώριμος ο Μπαλοτέλι να παίξει στη Γιουβέντους;

Κι όμως, υπάρχουν σενάρια για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τη Γιουβέντους!

Ο Ιταλός πρώην διεθνής επιθετικός παραμένει και φέτος στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Νις, με την οποία κάνει πολύ καλά πράγματα. Κι αφού ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του και τα γκολ, οι Ιταλοί αναρωτιούνται αν ο Μπαλοτέλι είναι πλέον ώριμος για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Mediaset ανέφερε σήμερα σε σχετικό ρεπορτάζ ότι η Γιούβε είναι μία από τις ομάδες της Serie A που θα μπορούσε να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό των Ιντερ, Σίτι και Μίλαν, εστιάζοντας σε ένα «συν» και ένα «πλην» για αυτή την υπόθεση.


Το «συν» που επέλεξε η Mediaset είναι η παρουσία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, υπό τις οδηγίες του οποίου στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Το «πλην» αφορά στον χαρακτήρα του Ιταλού, με την Mediaset να τονίζει ότι δύσκολα θα μπορούσε να προσαρμοστεί στα αποδυτήρια και στη νοοτροπία της Γιουβέντους.


4 σχόλια:

  1. Ίσως ωρίμασε, ίσως έχει πλέον μυαλό να αρπάξει την τελευταία του ευκαιρία. Το τόπι το κατέχει, η Γιούβε αποδεδειγμένα αναστένει νεκρούς και έχει και την δύναμη κανείς να μην μπορεί να της χαλάσει το κλίμα. Ίσως θα μπορούσε να έχει μια ευκαιρία δεδομένου ότι θα τον πάρει πάμφθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, όχι, ΟΧΙΙΙΙΙΙ... Θα καταστρέψει την ομάδα, πιστεύω. Θα μας πάει πολλά σκαλοπάτια πίσω. Δεν έχουμε έλλειψη ταλέντου ή ποιότητας ειδικά σε αυτήν την θέση. Κάναμε τόσο καιρό να βρούμε μία ισορροπία και να ξαναγίνουμε "ομάδα" και πιστεύω πως αν έρθει ο Balotelli θα επιστρέψουμε στην αρχή.. Δεν έχουμε ανάγκη από παίκτες τέτοιου χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ομαδα μας δεν αντεχουν τετοιοι απειθαρχοι χαρακτηρες ουτε μερα. το παραδεχτηκε και ο Κασανο αλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή