10 Ιαν 2018

«Οποιος υποστηρίζει τη Γιουβέντους δεν έχει δικαίωμα να ζει. Είστε το χειρότερο είδος της ανθρώπινης φυλής…»

Δημοσιογράφος της ναπολιτάνικης «Il Mattino» είπε... και τι δεν είπε για τους Γιουβεντίνους.

Δεν είναι μόνο η εφημερίδα «Il Roma», είναι γενικό το φαινόμενο πλέον στον ιταλικό νότο να ανοίγουν το στόμα τους ή να πιάνουν το πληκτρολόγιο τους για να πουν ή να γράψουν τα χειρότερα για τη Γιουβέντους ή και τους οπαδούς της.

Οπως έκανε τώρα δημοσιογράφος της ναπολιτάνικης πολιτικής εφημερίδας Il Mattino, ο οποίος εξέφρασε τα συναισθήματα του για τους μπιανκονέρι.

«Δεν έχω σεβασμό για όποιον υποστηρίζει τη Γιουβέντους και είναι νόμιμο δικαίωμα μου αυτό. Πιστεύω ότι όποιος υποστηρίζει τη Γιουβέντους είναι κακός άνθρωπος, γιατί όποιος υποστηρίζει τη Γιούβε μισεί το σπορ και όποιος μισεί το σπορ είναι σαν αυτόν που μισεί τα ζώα», είπε αρχικά.


Και το παραλήρημα συνεχίστηκε: «Δεν έχουν δικαίωμα να ζουν. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε αηδία του ποδοσφαίρου να εμπλέκονται πάντα αυτοί. Πάντα αυτοί. Pezzi di merda... Είστε το χειρότερο είδος της ανθρώπινης φυλής. Είστε αποτυχημένοι στη ζωή σας και μπορείτε μόνο μέσω της ομάδας di merda που υποστηρίζετε να νιώσετε νικητές μία φορά την εβδομάδα. Κλέβοντας. Οπως χθες, όπως προχθές, όπως πάντα».

Τι ακριβώς να σχολιάσεις για κάτι τέτοιο;


4 σχόλια:

  1. Οι Γιουβεντινοι ειναι κακοι ανθρωποι. Δεν ειναι καλοι σαν κι αυτον που εμεσα λεει οτι θελει να πεθανουν εκατομμυρια ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟς ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟς ΜΙΣΟς ΕΧΕΙ ΚΑΙΟ ΠΟΛΥΤ ΠΟΝΟ Ο Κ......ς ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙς ΠΟΛΛΕς Π,,,,,,,,Ες ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΑΕΙ FINEALLAFINO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πεις για κάτι τέτοιους ανθρώπους;;;Εγώ βασικά τους λυπάμαι εκεί στο νότο γιατί κοιμούνται και ξυπνάνε γεμάτοι μίσος προς την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,δεν έχουν κάποιο νόημα ύπαρξης είναι όλοι τους μηδενικά.Θα ήθελα όμως η ομαδάρα μας να συνεχίσει να τους κάνει να είναι μηδενικά όταν θα σηκώσει και πάλι τους 2 εγχώριους τίτλους και φυσικά το μεγάλο αποθημενο όλων μας,την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελευθερία της άποψης είναι γεγονός εδώ και δεκαετίες αλλά κάποια πράγματα ξεπερνάνε τα όρια και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο "κύριο" αλλά και σε αυτόν που το έγραψε, σε αυτόν που ενέκρινε την δημοσίευση κτλ.... κρίμα εν έτει 2018 πλέον να υπάρχει τέτοια κρίση...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή