7 Ιαν 2018

Το χέρι του Μπερναρντέσκι έφερε σκηνές… Αποκάλυψης στο ιταλικό ποδόσφαιρο

Το είχαμε γράψει αρκετές φορές ότι θα έχει... πλάκα όταν η Γιουβέντους πάρει ένα σφύριγμα, λόγω των αντιδράσεων όλων των άλλων.

Από την αρχή της σεζόν έχουμε δει πολλές τρελές διαιτητικές αποφάσεις, παρά το γεγονός ότι έχουμε και το VAR από φέτος. Αυτές οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν υπέρ άλλων ομάδων και κατά της Γιούβε, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο ή αυτό με την Τζένοα στη Γένοβα, οπότε... όλα καλά για τον ιταλικό Τύπο και τους παράγοντες των ομάδων.

Δεν υπήρχαν άρθρα σε εφημερίδες ή ιστοσελίδες που να εκφράζουν οργή για τις διαιτητικές αποφάσεις, δεν υπήρχαν φωνές για πρωτάθλημα που αλλοιώνεται και όλα τα σχετικά. Ακόμη και ο Μαουρίτσιο Σάρι, δυσκολεύτηκε να πει αυτό που όλοι είδαν στο Κροτόνε-Νάπολι πριν δύο εβδομάδες, ότι δηλαδή ο Μέρτενς έκανε χέρι, λέγοντας πως η μπάλα πήγε στο στήθος... Σημειώναμε τότε, σε σχετικό θέμα, ότι θα πρέπει να τα θυμόμαστε όλα αυτά για να τα συγκρίνουμε με τις αντιδράσεις τους όταν θα υπάρξει σφύριγμα υπέρ της Γιουβέντους.


Και τώρα που αυτό υπήρξε, στην 20η αγωνιστική, με το χέρι του Μπερναρντέσκι που δεν καταλογίστηκε, ήρθε η... Αποκάλυψη! Οργισμένα άρθρα από γραφικούς δημοσιογράφους, έξαλλες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Κάλιαρι και τώρα έχουμε και τις δηλώσεις του Μπρούνο Σατίν, μάνατζερ του Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι.

«Κρίμα που η τύχη της Γιουβέντους έπαιξε χθες βράδυ, όπως πάντα, ρόλο στο να παραμείνει κολλητά στη Νάπολι. Ολοι μπορούν να δουν τι έγινε στο ματς με την Κάλιαρι», είπε ο συγκεκριμένος στο Radio Kiss Kiss Napoli, το επίσημο ραδιόφωνο των παρτενοπέι. Το "όπως πάντα", φυσικά, κάνει την διαφορά στις δηλώσεις του. Ξεχνάνε τα πάντα, δηλαδή αυτά που δεν τους συμφέρει να θυμούνται, πολλαπλασιάζουν στο μυαλό τους τα σφυρίγματα υπέρ της Γιουβέντους, δημιουργούν το απαραίτητο κλίμα και στο τέλος της σεζόν είναι ευτυχισμένοι ως αποτυχημένοι γιατί έχουν ήδη πείσει τους εαυτούς τους ότι έχουν άλλοθι...


1 σχόλιο:

  1. Ναι ναι χαμός.. τα είδα κι εγώ.. όμως ο της Κάλιαρι μίλησε και για το χέρι του Mάρτενς στο Crotone - Napoli. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή