8 Φεβ 2018

Πέφτουν οι… υπογραφές για να φέρουν μεταγραφές

Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι είναι κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την ανανέωση των συμβολαίων τους, όπως και αυτά των συνεργατών τους.

Ο γενικός διευθυντής και ο αθλητικός διευθυντής των μπιανκονέρι συνιστούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο από τα χρόνια της Σαμπντόρια ακόμη και οι μπιανκονέρι δεν έχουν καμία διάθεση να τους χάσουν. Οπως κι αυτοί δεν έχουν διάθεση να φύγουν από το Τορίνο, όπως είχε πει ο Μαρότα πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις του.

Οπως αναφέρει η Corriere di Torino, η έκδοση της Corriere della Sera στο Τορίνο δηλαδή, οι συζητήσεις των Μαρότα και Παράτιτσι με τη Γιούβε έχουν αρχίσει και είναι σε πολύ καλό σημείο, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν ότι τον Απρίλιο θα πέσουν οι υπογραφές για την επέκταση των συμβολαίων τους -τα οποία λήγουν τον προσεχή Ιούνιο- για άλλα τρία χρόνια.

Μαζί με τους Μαρότα και Παράτιτσι θα ανανεώσουν και σχεδόν όλοι οι συνεργάτες τους, με τους Αντρέα Ανιέλι και Τζον Ελκαν να τους στηρίζουν στο 100% αφού τους δικαιώνουν και τα αποτελέσματα από το 2010 όταν και ανέλαβαν τα πόστα τους στη Γιουβέντους, ως οι πρώτες... μεταγραφές που είχε κάνει ο Ανιέλι μετά την ανάληψη της προεδρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου