8 Φεβ 2018

Η στιγμή που ανατρίχιασε ο Μάντζουκιτς

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αποθέωσε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αναφέρθηκε στην coreo που του αφιέρωσαν φέτος οι ultras της Γιουβέντους.

Ο Κροάτης έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και αφού αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με την Φιορεντίνα, το οποίο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο, αλλά και στον ρόλο του αριστερού εξτρέμ που έχει, ξεκαθαρίζοντας ότι του αρέσει επειδή έχει περισσότερες ευθύνες μιας και πρέπει να βοηθάει και ανασταλτικά, απάντησε και σε ερώτηση για τον προπονητή.

«Αν και μιλάω λίγο, το έχω πει και το ξαναλέω: Ο Αλέγκρι είναι ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης, το αποδεικνύει με τη δουλειά του. Τα αποτελέσματα μιλάνε και τα λένε όλα για τη δουλειά του, είμαι χαρούμενος επειδή έχω τη δυνατότητα να δουλεύω μαζί του, ο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που ακούει τους παίκτες του, δεν είναι δογματικός», ήταν η απάντηση του Μάντζουκιτς, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο και για την coreo που του είχε αφιερώσει η Curva Sud στο ματς με την Μπαρτσελόνα.



«Είναι δύσκολο να περιγράψω το συναίσθημα που ένιωσα εκείνη την στιγμή. Δεν το περίμενα και έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι όλη η Curva ήταν καλυμμένη από την coreo για μένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω είναι να συνεχίζω να δουλεύω και να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα για να δώσω χαρές στους μπιανκονέρι τιφόζι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου