4 Φεβ 2018

Σενάριο για να σμίξουν δύο παλιοί Γιουβεντίνοι που τα είχαν πάει καλά στο Τορίνο

Ενα δίδυμο που τα πήγε καλά στη Γιουβέντους ενδέχεται να είναι και πάλι μαζί από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Αγγλοι, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι είναι ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θέλει να βάλει τον Χιλιανό δίπλα στον Πολ Πογκμπά, ελπίζοντας να αποδώσουν όπως στα χρόνια της Γιούβε.

Θα λέγαμε ότι ξεμένει από ιδέες ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά δεν μας απασχολεί η Γιουνάιτεντ, οπότε ας πάρει όποιον θέλει. Αν και το συγκεκριμένο σενάριο μάλλον... μπάζει κάπου, αφού αναφέρεται ότι για να πειστεί η Μπάγερν να πουλήσει τον Βιντάλ μπορεί να πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Αλέξις Σάντσες...

5 σχόλια:

  1. Έχει γίνει κάτι και η σελίδα πλέον είναι τόσο λιγότερο ενεργή (εώς και ανενεργή) ή απλά είναι δύσκολη περίοδος!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ' όλα, είναι τιμή για εμάς που το έχεις διαπιστώσει και μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις. Ναι, υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία ή θα λυθούν ή θα αλλάξει λογική το σάιτ. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με τον συνοπαδό και εκτιεαυτουε έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις...Όπως και να 'χει εύχομαι να λυθούν και το γρηγορότερο αυτά τα προβλήματα γιατί πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο σάιτ για γιουβεντινικα νέα στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστούμε cm_19. Τιμή μας. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ admin για την απάντησή σου. Ελπίζω να λυθούν όλα και να επιστρέψετε το ίδιο δυναμικά! Κάνετε εκπληκτική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή