8 Φεβ 2018

Ιταλικό περιοδικό υποστηρίζει πως ο Ντιμπάλα δεν ανανέωσε τη βίλα που έχει στο Τορίνο και αυτό σημαίνει πως… φεύγει

Εβδομαδιαίο περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει αποφασίσει να φύγει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Σε μια περίοδο που η Γιούβε βάλλεται επικοινωνιακά από παντού και για τα πάντα, ακόμη και για την ανικανότητα της Νάπολι να κλείσει μία μεταγραφή, το περιοδικό Chi θέτει θέμα Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα του, ο Αργεντίνος αποφάσισε να ακυρώσει την συμφωνία που έχει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει στο Τορίνο, για την επόμενη σεζόν. Αυτό, γράφει το Chi, γίνεται επειδή ο Ντιμπάλα έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι, κατά πάσα πιθανότητα για να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Από το περιβάλλον του Αργεντίνου, πάντως, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ από τη Γιουβέντους διαρρέουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση πώλησης του και ότι ο Ντιμπάλα δεν τους έχει ζητήσει κάτι τέτοιο.

3 σχόλια:

  1. Πάρτε του το 10 και επενδύστε στον Μπερνατντέσκι αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το έγραψε κάτι ένα περιοδικό;

      Διαγραφή
    2. Δε ξερω αν θα φυγει αυτο το καλοκαιρι η το επομενο, το θεμα ειναι οτιο η διοίκηση ειναι 3-4 χρονια μπροστα σε καθε της κινηση, οπως και στο ξεκινημα της αυτοκρατοριας Ανιελι με τα αποτελέσματα να το επιβεβαιωνουν με καθε τροπο... Οποτε οταν ερθει η στιγμη να φυγει ο Ντυμπαλα η Γιουβε μονο κερδισμενη θα ειναι.

      Διαγραφή