13 Φεβ 2018

Αλλαγή πλάνου και συστήματος από τον Αλέγκρι

Αλλαγή πλάνων τελικά από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φαίνεται πως επιλέγει το 4-2-3-1.

Τα ρεπορτάζ από το πρωί μιλούσαν για 4-3-3 με έναν εκ των Στουράρο ή Μπεντανκούρ στο χώρο του κέντρου, δίπλα σε Πιάνιτς και Κεντίρα. Τελικά, όπως μετέδωσε το Sky Italia πριν λίγη ώρα και στη συνέχεια και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, οι πληροφορίες από Τορίνο κάνουν λόγο για 4-2-3-1.

Στο τέρμα ο Μπουφόν, αμυντική τετράδα οι Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, δίδυμο στα χαφ οι Πιάνιτς-Κεντίρα κι από εκεί και πέρα οι Μπερναρντέσκι, Ντάγκλας Κόστα και Μάντζουκιτς θα είναι η τριάδα που θα στηρίζει τον Ιγκουαΐν.

6 σχόλια:

  1. Τελικά είναι οριστικο 4-2-3-1... Δεν ξέρω αλλά πολύ με φοβίζουν αμυντικά χαφ οι Κεντιρα με Πιανιτς. Βέβαια είναι πιο ευέλικτο και μετατρέπεται σε 4-4-1-1 η 4-1-4-1 ή και 4-4-2 με 2 καθαρά φορ,όπως ευστοχα αναλυσατε σε προηγούμενο άρθρο...
    Fino alla fine
    Forza Juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά το κέντρο ήταν αρκετά σοφτ...Σημαντικότερο όλων ίσως η απουσία του Ματουιντί.Επίσης στην επίθεση δεν είχε καμία αλλαγή ο Αλέγκρι για να φρεσκάρει.Πλήρωσε το ότι οπισθοχώρησε από πάρα πολύ νωρίς κάτι όμως που τον είχε δικαιώσει για παράδειγμα στη Νάπολι.Τώρα έπαιζε όμς στο Τορίνο.Γενικά η ομάδα δε πείθει φέτος και πολύ φοβάμαι ότι θα χάσει τους βασικούς της στόχους.

      Διαγραφή
  2. Είσαι 2-0 στο δεκα και αντί να τους γονατισεις κλεινεσε σαν ομαδουλα. Και υπάρχουν ατομα που λεν εμπιστοσυνη.... Που;;;;; στο κατενάτσιο χωρίς λογο κι όλας;;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΕΓΚΡΙ. ΞΕΥΤΙΛΑ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διωξτε τοοοοοον. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι μου! !αίσχος! !!!!παίξαμε 83 λεπτά άμυνα σε ματσ στην έδρα μας και με 2-0 στο 9ο λεπτό! !🖓🖓🖓🖓γκονζαλο μόνο! !!μαυζουκιτσ έξω! !!!
    Stefanos Trikala! !only juve! !😔😔😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ο φίλος που εγραψα ότι φοβάμαι το δίδυμο Κεντιιρα με Πιανιτς. Περιμενα να τελειώσει το ματς Ρεαλ-Παρι για να γράψω. Μια Ρεάλ σε κρίση με ένα τεμάχιο στην πλατη σχετικά νωρίς κατάφερε και το γύρισε σε 3-1.
    Γιουβέντους 2-0 στο 10 και μετά , κατόπιν εντολής του Αλεγκρι, οπισθοχωρεί περιμένοντας να φάει γκολ. Αν και μετα τα χθεσινά δεν αποφασίσει να αλλάξει προσέγγιση στα ματς, κάθε χρόνο μπορεί να κάνει νταμπλ, χωρίς να θυμομαστε ένα ματς της ομάδας που θα πούμε τι μπαλαρα παιξαμε. Εγώ τέταρτο χρόνο στην ομάδα μόνο ένα 3-0 με την Μπαρτσελονα έχω να θυμάμαι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχει παίχτες στην ομάδα για να ρίχνει 3 τεμάχια σε κάθε ματς με μπαλαρα και αντ αυτού βλέπουμε τον Ιγκουαιν να παίζει στοπερ. Αν έχει λίγη τσίπα ας γυρίσει διακοπτη κάνοντας αρχή στο ντέρμπι με την Τορινο. Και στο τελος της χρονιάς ΑΝΤΙΟ...
    Εμφάνιση μικρής ομάδας η χθεσινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή