14 Φεβ 2018

Ιγκουαΐν: Τι εύκολο να μιλάς μετά το ματς καθισμένος σε ένα γραφείο ή σε έναν καναπέ... Μέχρι το 2-0 όλα ήταν τέλεια

Το 2-2 με την Τότεναμ και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε δεν προκάλεσε νεύρα μόνο στους οπαδούς αλλά και στους ποδοσφαιριστές.

Η Γιουβέντους έδωσε το δικαίωμα στους Αγγλους να πάρουν ισοπαλία από το πουθενά, αφού με το 2-0 που είχε διαμορφωθεί από τα πρώτα 9 λεπτά θα μπορούσε να διαχειριστεί τέλεια το ματς και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Τελικά όλα πήγαν λάθος, η Τότεναμ έφυγε από το Τορίνο με ισοπαλία, ο κόσμος εξέφρασε τον εκνευρισμό του στα social media και μέσω αυτών φάνηκε και ο εκνευρισμός των παικτών, αν κρίνουμε από το σχόλιο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

«Καλημέρα σε όλους... Τι εύκολο να μιλάς μετά το ματς καθισμένος σε ένα γραφείο ή σε έναν καναπέ... Μέχρι το 2-0 όλα ήταν τέλεια, μετά το 2-2 αλλάζουν γρήγορα οι απόψεις... Σε εμάς δεν ενδιαφέρουν αυτά που λέγονται, θα πάμε στο Λονδίνο για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Μια αγκαλιά σε όλους αυτούς που πραγματικά θέλουν το καλό της Γιουβέντους», έγραψε ο Αργεντίνος φορ.

4 σχόλια:

  1. Αυτοι που κραζουν τζιτζι είναι οι ίδιοι που λένε αμπαλο τον σεζνι
    Μιλάμε στην Αγγλία εκει με ντιμπαλα και ματουιντι
    Forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιπιτα σε αγαπάμε. Είσαι στράικερ ολκής που οι γνωστοί άγνωστοι έλληνες δημοσιοκαφροι σε απαξιωνουν την ωρα που αποθεωνουν τον Χάρι τον Κέιν ( σοβαρά τωρα, σύγκριση με Μέσσι οι αθεοφοβοι) ΑΛΛΑ...... ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.Ολο το άλλο 80 λεπτο τί κάναμε; Πεταγαμε χαρταετό μέσα στην έδρα μας. Αν είναι δυνατόν. Να βγαίνει ο κάθε αγγλόφιλος να μας λέει φαβορί την Τότεναμ( ο γνωστός άγνωστος ιστορικός που ποτε δεν περιγράφει αγώνα χωρίς αγγλικά οπαδικα γυαλιά και μας έχρισε φαβορί απο την κληρωσει κι όλας τους πέτρινους)!!! Ρίξε τρια τέσσερα μπαλάκια, τελείωσε την πρόκριση με τους πουθεναδες για να μην μιλάει κανένας. Λογικό είναι να ακούς κριτική όταν σε δέκα λεπτα τους εχεις λιώσει και μετα ο άλλος μας γυρνάει ταμπούρι ( ΟΧΙ δεν δέχομαι τη λεξη τακτική αυτό το αποκρουστικό πράγμα και θέαμα που μας παρουσιαζει ο Αλέγκρι. Αυτά τα παίζει το ιντερακι ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!). Στο χερι σας είναι να βουλωσετε στόματα σε κάθε γωνία της γης που απο χθες μας παρουσία το χωριό της Αγγλίας μικτή κόσμου. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα όλοι είμαστε δίπλα στην ομάδα... αλλά το πιο εύστοχο θα ήταν εάν το συγκεκριμένο μνμ το δημοσίευε υστερύ από μια πρόκριση στο Λονδίνο,τώρα τα λόγια είναι περιττά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτα απολα γνωριζαμε ολοι τη δεδομενη στιγμη οτι η γιουβε χωρις ντιμπαλα κουαδραδο μπροστα, ματουιντι στο κεντρο και μπαρζαλι λιχσταινερ (αντε πες και χοβεντες) στην αμυνα θα ειχε θεμα εναντια στην τοτεναμ..
    οπως θα ειχε και θεμα στις αλλαγες γιατι με στουραρο ασαμοα και μπεντακουρ δε μπορεις να αλλαξεις κατι ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα.
    Το αν εκανε καλα η διοικηση και εδωσε δανεικο τον pjaca στη σαλκε γνωριζοντας οτι ο ντιμπαλα και ο κουαδραδο θα ειναι εκτος σε κομβικο σημειο για το πρωταθλημα και το τσουλου ειναι αλλη συζητηση οπως επισης για το αν τ ο αντιμπονουτσι ειναι ο χοβεντες η για το αν ο αντι λιχσταινερ η αντι ντανι αλβες-αντι αλεξ σαντρο ειναι ο ντεσιλιο..η αν ο αντι βιδαλ πογκα κτλ ειναι ο κεντιρα ο ματουιντι κτλ..
    Βγαινουν λοιπον οι 11αδες και ο αλεγκρι επιλεγει να παιξει με το σχημα που πηγε τελικο 4-2-3-1 επιθετικα 4-2-4 και αμυντικα 4-5-1..σκεφτομαι οταν το βλεπω οτι ειναι παραλογο να παιξεις εναντια σε ντεμπελε ερικσεν αλι και νταιερ με πιανιτς 1,75 παιχτη και κεντιρα που με την φιορεντινα ακουμπησε 18 φορες την μπαλα σε 90 λεπτα...αλλα λεω αντε να δουμε,εντος εδρας ματς ειναι πρεπει να σκοραρουμε και μετα βλεπουμε..
    Ξεκιναει το ματς και ειναι 2-0 στο 10 με το πρωτο γκολ οφσαιντ που κακως δεν το ειδε ο εποπτης αν και τον δικαιολογω γιατι εκτελεστηκε γρηγορα το φαουλ..
    Επιλεγει ο Αλεγκρι αφου το ματς ειναι 2-0 απο το 15 να κατσει πισω και να χτυπαει μονο με αντεπιθεσεις...δλδ αν ειναι δυνατον εντος εδρα ματς 2-0 στο 10 και επιλεγεις να κατσεις 75 λεπτα να παιξεις αμυνα με ντεσιλιο δεξι μπακ 2 μεσους και χωρις μπαρζαλι λιχσταινερ ματουιντι..μαλλον νομιζε οτι ειχε μπονουτσι και ντανι αλβεζ ακομα στην ομαδα...δεν εξηγειτε αλλιως...βεβαια θα μπορουσε να του βγει στο τετ α τετ του πιπιτα οπως και αν εμπαινε το πεναλτυ και με 3-0 η με 3-2 τοτε να βαλεις 2 μεσους και να παιξεις αμυνα...αλλα δυστυχως ξεβρακωθηκε και παλι καλα που ο ποκετινο δεν εβαλε σον και μοουρα νωριτερα γτ θα ειχε προβλημα...η τοτεναμ στο δευτερο ημιχρονο εκανε μια φαση ενα γκολ με πνιξιμο μπουφον απο χαζο φαουλ κιελινι..οπως και το γκολ του κειν ειναι απο χαζο λαθος κιελινι...ποιος θα το λεγε...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΙΠΙΤΑ? ΤΙ ΚΑΤΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ?επισης αποτι διαβασα εκτος και ο μαντζουκιτς και ο κεντιρα που χθες βγηκαν τραυματιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή