26 Μαρ 2018

Ο Μέσι πήρε θέση για τον Ντιμπάλα και το παιχνίδι του στην Αργεντινή

Ο ενδεχόμενος αποκλεισμός του Πάουλο Ντιμπάλα από την αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ προκαλεί τόσο θόρυβο, ώστε να τοποθετείται και ο Λιονέλ Μέσι.

Πριν λίγες μέρες γράψαμε για το ρεπορτάζ της Corriere della Sera, σύμφωνα με το οποίο ο Ντιμπάλα ουσιαστικά έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του, σε ό,τι αφορά την εθνική Αργεντινής, όταν είχε πει παραμονή του Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει στην 11άδα με τον Μέσι.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, βασικά, είναι αυτός που χρεώνεται, κατά κάποιο τρόπο, τον πιθανό αποκλεισμό του Πάουλο από την αποστολή, οπότε θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφερθεί στο θέμα. Και αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για εκείνη την ατάκα του Ντιμπάλα τον περασμένο Σεπτέμβριο.


«Ο Πάουλο κι εγώ μιλήσαμε για αυτό το θέμα, αυτό που είπε είναι αλήθεια, στη Γιουβέντους παίζει στον ίδιο ρόλο που παίζω εγώ στη Μπαρτσελόνα. Με μένα στην εθνική ομάδα, όμως, έπαιξε έξω αριστερά, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος. Είναι πιο δύσκολο για εμάς να παίξουμε εκεί, δεν πάω συχνά στα αριστερά. Από τη δεξιά πλευρά μπορούμε να κόβουμε μέσα και να έχουμε όλο το γήπεδο μπροστά μας, αριστερά είναι δύσκολο. Κατάλαβα τι είπε ο Πάουλο, δεν υπήρχε λόγος να ξεκαθαρίσουμε τίποτα», ήταν τα λόγια του Μέσι.


1 σχόλιο:

  1. Αν ο Ντυμπάλα δεν γλύψει τον κwλο του Μέσι, δεν πρόκειται να δει Εθνική Αργεντινής στον άπαντα αιώνα. Είναι μια καλή ευκαιρία να κατανοήσει γιατί πρέπει να παραμείνει στη Γιούβε, και να μην πάει σε ομάδες τύπου Ρεάλ- Μπάρτσα όπου θα τον έχουν για φτύσιμο άνα πάσα ώρα και στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή