29 Μαρ 2018

Ο Λαρεντζάκης απάντησε στον Μπουφόν με κάτι που… τσαντίζει τον αρχηγό της Γιούβε

Ο πανευτυχής Γιαννούλης Λαρεντζάκης απάντησε στον Τζίτζι Μπουφόν, με έναν τρόπο όμως που μπορεί να τον... εκνευρίσει.

Αυτό που έζησε ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ δεν ήταν και λίγο. Αντιθέτως, θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Μία μέρα μετά από μια σημαντική νίκη, σε μια σεζόν που όλα πάνε καλά για την ομάδα του, το να δεχθεί συγχαρητήριο προσωπικό μήνυμα από ένα θρύλο όπως ο Μπουφόν είναι κάτι μαγικό.

Κάτι που σε κάνει ακόμη πιο χαρούμενο και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι μπήκε άμεσα, φυσικά, στη διαδικασία να απαντήσει. «Είναι μεγάλη τιμή όταν το παιδικό σου είδωλο αναφέρει το όνομά σου! Το εκτιμώ αυτό σπουδαίε Τζίτζι Μπουφόν και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν το Champions League», ήταν το μήνυμα του παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος χωρίς να το ξέρει φυσικά, παίζει και να εκνεύρισε τον αρχηγό της Γιούβε.


Γιατί; Επειδή ο Τζίτζι είχε πει πέρυσι πριν τον ημιτελικό με τη Μονακό ότι «με εκνευρίζει το να μου λένε συνεχώς για το Champions League και για το αν θα το κατακτήσω».



Ο Λαρεντζάκης μπορεί να μην το γνώριζε ή πάνω στον ενθουσιασμό του να το λησμόνησε και αναφέρθηκε σε αυτό το τρόπαιο. Ο Τζίτζι, βέβαια, δεν πρόκειται να του κρατήσει κακία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου