26 Μαρ 2018

Μ‘ αρέσει να μας ξεγράφουν για να επανερχόμαστε όλο και πιο δυνατοί

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα μου και σε αυτό βοήθησε (μπορεί να με θεωρείτε χαζό) ο υποβιβασμός μας.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Εάν δεν πέφταμε κατηγορία θα ήμουν ένας οπαδός των επιτυχιών και θα μου φαινόταν ρουτίνα η κάθε νίκη.

Εγινα Γιουβέντους κλασσικά όπως ο κάθε τωρινός 25αρης ή και 30αρης λόγω του Ντελ Πιέρο Σε έναν αγώνα έκλαψα και αυτός ήταν ο τελικός με τη Μίλαν. Ακολούθησαν δυο αποκλεισμοί από Αρσεναλ και Λίβερπουλ και μετά φτάνουμε στο κυρίως θέμα…

Υποβιβασμός το 2006.

Εκεί κατάλαβα πόσο αγαπάω την ομάδα μου. Στο σχολείο όλοι να με κοροϊδεύουν και να μου λένε ότι δε ξέρουν ποια είναι αυτή η ομάδα... Ηταν η στιγμή που ο Ντελ Πιέρο, o Μπουφόν, o Νέντβεντ, o Τρεζεγκέ και ο Καμορανέζι από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στα μάτια μου γίνανε θεοί.


Οι θεοί που μου δίνανε κουράγιο να συνεχίσω να αγαπάω την ομάδα μου γιατί και αυτοί πίστευαν αυτό που πίστευα και εγώ. Την επάνοδο στη κορυφή και την κατάκτηση του Champions League. Είναι σαν ένα παραμύθι το οποίο ξεκινάει με τραγικά συμβάντα και καταλήγει σε ένα ευτυχές τέλος.

Ολα έχουν μπει σε μια τάξη. Πλέον φοβούνται ξανά την ομάδα αλλά πάλι ακούγονται ειρωνικά σχόλια. Δε με πειράζει, εδώ αντέξαμε στη Serie B, εδώ θα μασήσουμε; Η στιγμή της λύτρωσης θα έρθει και ευχής έργον θα είναι να το σηκώσει ο Τζίτζαρος αλλά μέχρι τότε θέλω όλοι εσείς που αγαπάτε τη Γιουβέντους να μην ξεχνάτε ποιον σύλλογο υποστηρίζετε και για το τι είναι ικανός αυτός ο σύλλογος.

Μ‘ αρέσει να με ξεγράφουν για να επανερχόμαστε όλο και πιο δυνατοί γιατί είναι απλά... Storia di un grande amore! Fino alla fine forza Juve!!!

* Το άρθρο είναι αναγνώστη του forzajuve.gr. Τον ευχαριστούμε. Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου