7 Μαρ 2018

Ο «χαιρετισμός» του Ντάνι Αλβες, η σκέψη του Βεράτι και η… Γιουβέντους

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη ρεβάνς με την Τότεναμ, ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ενόχλησε καθόλου τους οπαδούς της Γιουβέντους.

Με τους Γάλλους δεν υπάρχει κάποια κόντρα οπαδική ή αγωνιστική, απλά τυχαίνει να έχουν ποδοσφαιριστές που για τον ένα ή τον άλλο λόγο απασχολούν τους οπαδούς των μπιανκονέρι. Οπως ο Ντάνι Αλβες, για παράδειγμα, ή ο Μάρκο Βεράτι. Ο ένας πέρασε από τη Γιούβε, ο άλλος θα ήταν ωραίο αν περνούσε μια μέρα.

Ο Βραζιλιάνος, για να ασχοληθούμε με αυτόν πρώτα, έχει δώσει ρεσιτάλ σε ό,τι αφορά την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, αφού έχει δώσει καμιά 10αριά διαφορετικές εκδοχές. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς με σιγουριά ποια από όλες αυτές τις εκδοχές είναι αλήθεια αφού ο Ντάνι είπε πολλά, αλλά ήταν πιο σαφής σε κάτι άλλο: «Εφυγα από τη Γιουβέντους και ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κατακτήσω το Champions League». Χαιρέτησες από τους «16» Ντάνι...


Ο Ιταλός, από την άλλη πλευρά, το περασμένο καλοκαίρι πείστηκε να παραμείνει στο Παρίσι επειδή οι Αραβες έδειξαν με τις μεταγραφές των Νεϊμάρ και Εμπαπέ ότι ήταν αποφασισμένοι να φτιάξουν μια ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League. Ούτε στο μυαλό του Βεράτι είμαστε για να μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτεται, αλλά στο τέλος θα πιστέψουμε ότι δεν σκέφτεται τίποτα, αν δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διεκδικήσει σύντομα το Champions League.

1 σχόλιο: