11 Μαρ 2018

Νέες κακομαθημένες δηλώσεις από την πλευρά της Τότεναμ που δε λέει να το χωνέψει…

Η Τότεναμ, όπως φαίνεται, είναι μια ταλαντούχα ομάδα, η οποία όμως είναι γεμάτη... κακομαθημένους.

Με τους Λονδρέζους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν έχουν κάποια αντιπαλότητα με τη Γιουβέντους, για πρώτη φορά έπαιξαν αντίπαλοι σε επίσημο ματς άλλωστε, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, δεν ενοχλούν κανέναν. Ολα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα αρχίζει από την στιγμή που αποκλείστηκαν.

Την αρχή έκανε ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποκετίνο με όσα είπε για τη διαιτησία (!) και η συνέχεια τώρα δόθηκε από τον αρχηγό της, τον Βέλγο αμυντικό Γιαν Βερτόνγκεν, ο οποίος σχολίασε σαν... μικρό παιδί τις δηλώσεις του Τζόρτζιο Κιελίνι για την έλλειψη εμπειρίας στις τάξεις της Τότεναμ.


«Ισως είναι έτσι, αλλά κι αυτοί δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το Champions League, ενώ η Μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες που παίζουν όπως εμείς, ναι. Εχουν κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα, είναι ακόμη μέσα στο Champions League και προφανώς είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά παίζουν ένα στυλ ποδοσφαίρου που εμείς δεν θέλουμε. Το δικό μας στυλ είναι καλύτερο», ήταν τα λόγια του Βερτόνγκεν. Μάλιστα…

5 σχόλια:

  1. Άντε βγάλε τώρα νόημα από αυτές τις ασυναρτησίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα!!!Είχαν πιστέψει ότι θα περνούσαν,γι'αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν.
    Αγγλάκια επειδή λέτε αναμεταξύ σας ότι έχετε ομαδάρα και ότι παίζεται σαν την Μπαρτσελόνα,δεν σημαίνει ότι είστε ομαδάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καλές ομάδες παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες ομάδες κάνουν την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο Βερτόνγκεν καναπε τωρα και πιτσα μπυρα.

    Forza Juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ζωη ασπρόμαυροι θα σας κερδιζουν ...... τα ιδια πάθατε και το 2011 οταν σας απεκλεισε ο ΠΑΟΚ απο το europa league.... FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή