31 Μαρ 2018

Από ποιον παίκτη περιμένει απάντηση η Γιούβε, η εξέλιξη με τον Ντιμπάλα που έρχεται και η υπόθεση Πιάνιτς

Στη RAI... πήραν φόρα χθες βράδυ και ανέφεραν διάφορες πληροφορίες τους για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους.

Η Serie A ξαναρχίζει, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταμάτησαν ποτέ. Αντιθέτως, τώρα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, αυτά θα αυξηθούν και ήδη από χθες το βράδυ η ιταλική κρατική τηλεόραση αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα.

Πάμε να δούμε τι είπαν λοιπόν οι δημοσιογράφοι της RAI...

- Με τον Εμρέ Τσαν ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία σε όλα, τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου και στις ετήσιες απολαβές του, όσο και στα χρήματα που θα πάρει ο μάνατζερ του. Γι' αυτό τον λόγο ο Μπέπε Μαρότα δε θέλει να περιμένει πολύ ακόμη και έχει δώσει προθεσμία για οριστική απάντηση. Η προθεσμία φέρεται να λήγει σε 7-10 μέρες.

- Με τον Πάουλο Ντιμπάλα υπάρχουν διαφωνίες αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά το νέο συμβόλαιο του, αλλά και οι δύο πλευρές πιστεύουν ότι στο τέλος της σεζόν θα τα βρουν και θα μπουν οι υπογραφές. Πρόκειται για νέο συμβόλαιο, αν και ανανέωσε μόλις πέρυσι, με νέα αύξηση των ετήσιων απολαβών του.

- Με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι υπάρχει συμφωνία και από εκεί και πέρα είναι θέμα της Γιούβε αν θα κάνει ή όχι χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης του από τη Ρόμα. Το ποσό της ρήτρας είναι στα 25 ή στα 30 εκατ. ευρώ, αφού υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες.


- Με τον Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται οι επαφές, χωρίς να έχει γίνει ακόμη κάποια κρούση στην αγγλική ομάδα. Ο Γάλλος εξτρέμ/επιθετικός προορίζεται, σύμφωνα με τη RAI, για αντικαταστάτης του Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει και ο Μάρκο Πιάτσα από τον δανεισμό του.

- Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να μιλάει με τον μάνατζερ του Μίραλεμ Πιάνιτς, προσπαθώντας να πείσει τον Βόσνιο χαφ να αποδεχθεί την πρόταση της. Αν τεθεί όντως θέμα μεταγραφής του Πιάνιτς, η Γιούβε θα επιδιώξει να πάρει και παίκτες ως ανταλλάγματα, πέρα από λεφτά. Τα ονόματα που ανέφερε η RAI ήταν των πλάγιων μπακ Μουνιέ και Κουρζάβα.

Τι από όλα αυτά θα αποδειχθεί αληθινό και τι όχι, έχουμε καιρό μπροστά μας για να το διαπιστώσουμε...


2 σχόλια:

  1. Ο τσαν κατά την γνώμη μου είναι πολύ κακή μεταγραφή αν θέλουμε το κάτι παραπάνω στο τσλ
    Δεν δημιουργεί στην Αγγλία με τις ανοιχτές άμυνες σιγά μην δημιουργήσει στην Ιταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας μην βιαζομαστε..να τον δουμε πρωτα με την φανελα της γιουβε και μεσα στον αγωνιστικο χωρο..μπραβο στον κουαδραδο και σε ολη την ομαδα!!! συνεχιζουμε..απλα, σταθερα, ομορφα, επαγγελματικα..την τριτη ακομη μια καταθεση ψυχης στον ναο! fino alla fine!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή