22 Μαρ 2018

Ηχηρό ταρακούνημα για τον Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα πρέπει να κάνει πράγματα και θαύματα με τη Γιουβέντους, αν θέλει να είναι στην αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ.

Λόγια που δεν περίμενε ότι θα ακούσει δημοσίως άκουσε ο Πάουλο από τον Χόρχε Σαμπαόλι. Ο προπονητής της Αργεντινής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ιταλία και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τον Ντιμπάλα που είναι εκτός αποστολής και για το αν θα επιστρέψει στην εθνική για το Μουντιάλ.

Η απάντηση που έδωσε ο Σαμπαόλι, μάλλον δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Πάουλο όμως... «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που χάρη στην "αναρχία" του μπορεί να δώσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα του αλλά... Πιστεύαμε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου όταν ήρθε στην εθνική αλλά δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Ή εμείς δεν ήμασταν καλοί στο να του βρούμε την κατάλληλη θέση ή αυτός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας, το οποίο είναι διαφορετικό από της Γιουβέντους», είπε ο προπονητής της Αργεντινής.


Τι σημαίνει αυτό;

Οτι ο Ντιμπάλα δεν είναι στις επιλογές του Χόρχε Σαμπαόλι για το Μουντιάλ και ότι αν ο Πάουλο θέλει να είναι στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι, θα πρέπει να κάνει τρομερό τελείωμα στη σεζόν με τη Γιούβε. Σε Ιταλία και Ευρώπη. Και αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα ηχηρό ταρακούνημα για τον ποδοσφαιριστή.

2 σχόλια:

  1. Οτι και να κανει, αν ο κοντος πει οχι...δεν παει Μουντιαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά μπας και καταλάβει ο παίχτης, η Γιουβε και οι φιλάθλοι της ότι δεν πρέπει να ζουμε στον μικρόκοσμο μας αλλά να αντιλαμβανόμαστε πως βλέπουν και οι γυρω τα πράγματα. Κάθε μεγάλη ομάδα έχει τον Ντιμπάλα της και νομίζουν όλοι ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτούς. Σημασία έχει πως μας βλέπει όμως ο υπόλοιπος κόσμος. Ο Ντιμπάλα στα μάτια, του εκτός Γιουβε κόσμου, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ερωτηματικό και προς το παρόν ένα από τα χιλιάδες παιδιά που ξεκίνησα αλλά δεν... έφτασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή