29 Μαρ 2018

Αυτοί που θα γκρέμιζαν τη Γιουβέντους από το θρόνο της, ψάχνουν τρόπο να την κάνουν από το ιταλικό ποδόσφαιρο

Οι Κινέζοι που θα έβαζαν τέλος στην κυριαρχία της Γιουβέντους, ψάχνουν άνθρωπο να πουλήσουν τις μετοχές τους και δεν τον βρίσκουν.

Θυμόμαστε όλοι τι πανικός είχε γίνει όταν οι μετοχές της Ιντερ είχαν περάσει στα χέρια της Suning. Από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Κίνας, κανείς δεν αμφέβαλε ποτέ για το οικονομικό μέγεθος του νέου αφεντικού των νερατζούρι, αλλά υπήρχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα έβαζαν τα λεφτά που έλεγαν και έγραφαν όλοι τότε.

Κάποιες μεταγραφές, όπως για παράδειγμα αυτή του... Γκαμπιγκόλ, είχε παρουσιαστεί και σαν νίκη επί της Γιούβε αλλά τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Τώρα μαθαίνουμε κι άλλα, τουλάχιστον με βάση το ρεπορτάζ της πολιτικής Corriere della Sera, σύμφωνα με το οποίο οι Κινέζοι θέλουν να πουλήσουν τις μετοχές τους και να απεμπλακούν από την Ιντερ και γενικά το ποδόσφαιρο.


Διάθεση για να πέσει πολύ χρήμα δεν υπάρχει αφού υπάρχει και η δικαιολογία του Financial Fair Play, η κυβέρνηση της Κίνας γενικά δε δείχνει να ψήνεται πολύ για δυνατές επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και η Suning, γράφει η Corriere della Sera, θέλει να πουλήσει τις μετοχές της, οι οποίες αντιστοιχούν στο 68,55%, αλλά δεν βρίσκουν κάποιον να δώσει 600 εκατ. ευρώ. Και η εκτίμηση της εφημερίδας είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος, με την Ιντερ να παραμένει στα χέρια των Κινέζων αλλά με λιτότητα...


3 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι ικανοί αν πάρουμε το τσ λ. να λένε ότι μας πήραν ένα πρωταθλητή βλ. Ασαμοα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαφανίστηκε. Καιρός ήταν. Serie c και ακόμα παρακάτω κλέφτες και ψεύτες. FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην μιλας ρε σεριεμπιστα μην μιλας.... 0-3 από ρεαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή