13 Μαρ 2018

Όταν ο Γκαλιάνι χαρακτήριζε «κωλόφαρδο» τον Αλέγκρι, κανείς δεν περίμενε πως μπορεί να γίνει αυτό. Ούτε ο ίδιος!

Συγκριτικά με πέρυσι τέτοια εποχή, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά και αφορά στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η διαφορά έγκειται στο κλίμα που υπάρχει γύρω από τον προπονητή της Γιουβέντους και το μέλλον του. Πριν ένα χρόνο γινόταν ένας χαμός από δημοσιεύματα καθημερινά τέτοια εποχή, ενώ θυμόμαστε ότι σε κάθε συνέντευξη Τύπου ο Αλέγκρι αναγκαζόταν να απαντάει σε δύο-τρεις ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του. Φέτος το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό.

Η Γιούβε είναι μέσα σε όλους τους στόχους και φέτος, ο Μαξ ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του αφού στο σημερινό ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι πάνω από όλα, αλλά σενάρια για το μέλλον του δεν υπάρχουν. Και αυτό το ερμηνεύουν όλοι σαν δεδομένη παραμονή. Με βάση το συμβόλαιο του, έτσι είναι. Ο Αλέγκρι δεσμεύεται ως το 2020, άρα δεν υπάρχει λόγος, αφού η ομάδα πάει καλά, να υπάρχουν σενάρια για τον προπονητή.


Η διαφαινόμενη παραμονή του Μαξ σημαίνει ότι θα είναι στη Γιουβέντους για 5η χρονιά. Η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν με τον Μαρτσέλο Λίπι στην πρώτη του θητεία, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την 5η σεζόν. Με λίγα λόγια, ο Αλέγκρι εξελίχθηκε ή εξελίσσεται σε μια σημαντική μορφή στην ιστορία της Γιούβε. Συμφωνεί ή όχι κάποιος 100% μαζί του σε όλα, έχει ή όχι δίκιο ο Αντριάνο Γκαλιάνι που τον χαρακτήρισε «κωλόφαρδο» κάποτε, η αλήθεια είναι ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τίτλους και χρονική παρουσία στον πάγκο αρχίζει να μπαίνει σε ψηλές θέσεις...

5 σχόλια:

  1. Λίπι-Τραπατόνι και μετά Αλέγκρι γράφει η ιστορία και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί; Ποιος είπε ότι δεν του αρέσει η σειρά που ανέφερες;

      Διαγραφή
    2. Οι "διώξτε τον μυρωδιά Αλέγκρι"

      Διαγραφή
  2. τραπατονι λιπι αλεγκρι να μην ξεχναμαι οτι ο τραπατονι βρηκε μονοστου 11 μηκρους κε τους εκαναι αστερες προς θεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή