18 Απρ 2018

Μια απόφαση στο Γιούβε-Νάπολι που αλλάζει τις ισορροπίες

Η Νάπολι τελικά θα έχει, κόντρα σε ό,τι είχε συμφωνηθεί, τη συμπαράσταση των οπαδών της την Κυριακή στο Τορίνο.

Τα τελευταία χρόνια είχε καθιερωθεί, με απόφαση των αρμόδιων Αρχών, να μην υπάρχει μετακίνηση οπαδών στα ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι για λόγους ασφαλείας. Λάθος απόφαση, αφού θα πρέπει οι οπαδοί να μετακινούνται πάντα και παντού, όπως γινόταν ανέκαθεν στην Ιταλία, αλλά έτσι είχαν αποφασίσει.

Και το αλλάζουν τώρα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Αν και δε δόθηκαν εισιτήρια στη Γιούβε για το ματς του πρώτου γύρου στο Σαν Πάολο, το Osservatorio αποφάσισε ότι θα πρέπει να είναι ανοιχτή η θύρα των φιλοξενούμενων για τους οπαδούς των παρτενοπέι την Κυριακή, όχι όμως για αυτούς που κατάγονται ή μένουν στην Καμπανία αλλά για τους φίλους της Νάπολι από άλλες περιοχές της Ιταλίας...


Γενικά είναι μια ό,τι να 'ναι απόφαση, είτε επειδή δεν τηρούνται ίσες αποστάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είτε επειδή υπάρχουν περιορισμοί για το ποιοι Ναπολιτάνοι μπορούν και ποιοι όχι να πάνε στο γήπεδο, με τους ανθρώπους της Γιουβέντους να εκπλήσσονται από τις εξελίξεις... 


3 σχόλια:

  1. Ας πάμε με +6 την Κυριακή και ας έχουν και όλο το γήπεδο μαζί τους. Εδώ με -6 τους πατησαμε.
    Ακόμη είδαν ότι η ομάδα με Ρεάλ τους ξευτιλισαμε και εεχοντέρ και αυτοί για την δική τους 3αρα.
    Εύχομαι μόνο να μην παίξει ο ντυμπαλα με Νάπολι. Και να μπει ο Μπερνα η ο κουαρδαδο μαζί με Κόστα.
    Μόνο ο τερματοφύλακας επιτρέπετε να μην μαρκάρει.
    Πούλημα φέτος και εποστρογε πιατσα και αγορά μαρσιαλ και κιεζα. Για να είμαστε πυραυλοκινιτοι μπροστά.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διώξτε τον κλόουν που εχουμε στον πάγκο. Το έκανε πάλι το θαύμα του ανέστησε και την Κροτονε μετά την Μπενεβέντο. Κλασσικά προηγηθηκαμε,μετα τίποτα σε όλο το ματς μέχρι να ισοφαριστουμε και από εκεί και έπειτα αναρχία και μηδέν πλάνο.
    Δηλαδή από τα 50 με 60 ματς που παίζει η ομάδα στη σεζόν θα πρέπει να περιμένουμε ένα ματς κατά κύριο λόγο , που μπορεί να είναι και ματς που μας αποκλείει, για να τον αποθεώνουν;;; Στα υπόλοιπα,μόνο οι παίχτες βγάζουν εγωισμό για να ρολαρει η ομάδα χωρίς να αποδίδει καθόλου ποδόσφαιρο και δεν χάνουμε!
    Αλεγκρι αν έχεις λίγη τσίπα σήκω φύγε, ο Μαρότα δεν σε διώχνει
    Αλεγκρι φύγε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή